Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Susret u zoru

Antonija Blaće oduševila Milana Bandića na jutarnjem joggingu!

Rame uz rame, jutros su atletskom stazom u Kušlanovoj trčali Antonija Blaće i Milan Bandić. A uz njih i naša Sanja Kuzmanović koja je s letećim zagrebačkim gradonačelnikom pretresla sve moguće teme - od pojeftinjenja do Eurosonga!

RTL/ 1.10.2013. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok je većina vas još grlila jastuk u svom toplom krevetu, Antonija Blaće pridružila se sveprisutnom zagrebačkom gradonačelniku Bandiću na njegovoj svakodnevnoj jutarnjoj ruti – atletskoj stazi u Kušlanovoj.

Antonija se ovom ranojutarnjom tjelovježbom pokušala lagano priviknuti na novi način rada koji je očekuje prelaskom na Prvi radio.

IIako je davala sve od sebe, Bandićev ritam, znaju mnogi, nije baš tako lako pratiti.

I dok je bivša premijerka pred našom kamerom nedavno izjavila da političari moraju biti upućeni u sve, pa tako i u šoubiz, zagrebački gradonačelnik s tim se ne slaže.

"Gospođa Kosor sad ima više vremena, pa to može, ja to, nažalost, nemam", kaže Bandić.

Uvijek revan i zaposlen gradonačelnik koji, priznao ili ne, ipak prati i ponešto šoubiza, nije krio svoje žaljenje zbog odluke da Hrvatska ove godine neće ići na Eurosong.

"Žao mi je, da se mene tu nešto pita, ja bi organizirao da idemo. Ja da sam gradonačelnik Hrvatske ja bi to organizirao. Pozvao bi vas i organizirao to, ali nisam", rekao je Bandić i umornim, ali užurbanim korakom uputio se u nove radne pobjede.
U duhu današnjih silnih  pojeftinjenja, tko zna kakvim će nas odlukama još iznenaditi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
filmski throwback

Nekada i sada: Evo kako su holivudske zvijezde izgledale u svom prvom, a kako u posljednjem filmu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba