Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zaposlena violončelistica

Anu Rucner o radnom ljetu i ljubavi: 'Oduvijek sam bila zaljubljena i osamljena istovremeno'

Skandalima, barem javnim, nikada nije bila sklona Ana Rucner. Poznata violon-čelistica svoju karijeru vozi sasvim drugim putevima. Ovih se dana užurbano priprema za ljetne nastupe, a gdje ćete je sve moći sresti, doznajte u prilogu

Maja Oštro/ 17.7.2015. u 18:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljetni dani za Anu Runcer znače samo jedno: puno rada i malo odmora! Radi na novom, zanimljivom projektu. S Dj-em će nastupati po klubovima diljem Jadrana!

Zanimljiva kombinacija violončela i elektronike, za Anu je san snova. Ipak, luda partijanja po diskotekama uglavnom zaobilazi!

"Ja zapravo jako želim ponekad izaći u klub, i sama si kažem da hoću, ali nemam baš vremena, a i kad ga nađem, onda ga posvećujem djetetu", rekla nam je Ana. 

Kako joj je ljeto radno, vremena za novu ljubav baš i nema. Na pitanje je li zaljubljena i postoji li muškarac u njezinu životu, ponudila je tajanstven odgovor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Cijeli život sam zaljubljena, uvijek sam zaljubljena i u ljubavi sretna. Cijeli život sam shvatila da sam zapravo bila osamljena i zaljubljena, specifična sam, tako da sam i dalje zaljubljena i osamljena", zbunila nas je Ana. 

Zaljubljena je bila i u bivšeg supruga Vladu Kalembera, s kojim ima sina Darijana. Ruku na srce, jedan su od rijetkih celebrity parova koji i nakon razvoda gaje iznimno prijateljske odnose. Na tu je činjenicu iznimno ponosna.

Upravo se čita

Image
PET SPOJEVA TJEDNO

Monika odabrala najmlađeg Matea, a kući poslala Gorana: 'Trebaš više vjerovati u sebe, super si dečko'

"Jednostavno smo si Dobri! Jako sam sretna zbog toga i trebamo se truditi da si ostanemo dobri. Život je jedan, kratak je i lijep, jako poštujem svog bivšeg supruga, on je otac našeg zajedničkog djeteta, lijepo surađujemo, lijepo se družimo", ispričala nam je.

Još malo i Ana pakira kufere. Njezina glazbena avantura brzo starta, a prvi klupski nastup je čeka za nekoliko dana na otoku Rabu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STIGLA U ROVINJ

Bujna Ukrajinka koja ne posjeduje grudnjak ponovno u Hrvatskoj, već objavljuje vruće fotke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba