Play ponuda
Play ponuda
ozbiljno stanje

Ariana Grande progovorila o PTSP-u i traumi nakon terorističkog napada u Manchesteru

Bombaški napad na koncertu u Manchesteru ostavio je ozbiljne posljedice na psihičko zdravlje Ariane Grande

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 12.4.2019. u 10:12
Play ponuda

Ariana Grande progovara od traumi koju je proživjela nakon terorističkog napada tijekom njezinog koncerta u Manchesteru u svibnju 2017. godine.

Pjevačica je na Instagram Storyju podijelila posljedice tog događaja, odnosno tri snimke mozga koje je poslala prijateljima u grupnom razgovoru.

"Nije šala", napisala je uz fotku na kojoj se jedan uz drugi nalaze "zdravi mozak" i "mozak s PTSP-em". Iako se radi o crno-bijeloj snimci, jasno možemo vidjeti da Arianin mozak ima mnoštvo istaknutih područja, barem dvostruko više od prosjeka.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Instagram

Nepoznato je kada se pjevačica podvrgnula pretrazi i za koju svrhu. No, mnogi su njezini fanovi zgroženi očitim učincima PTSP-a na njezino mentalno zdravlje.

Prošlog lipnja Ariana je iskreno progovorila o svojoj anksioznosti i "simptomima PTSP-a" za britanski Vogue kazavši da su se njezine vrtoglavice i paranoja pojavile nakon napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Teško mi je pričati o tome jer su brojni ljudi doživjeli ogromne gubitke, ali da, radi se o stvarnom stanju. Znam da su te obitelji i moji fanovi, kao i svi s koncerta također proživjeli PTSP. Vrijeme je najveći faktor. Mislim da uopće ne bih trebala govoriti o svom iskustvu, da ne bih trebala išta reći. Mislim da nikad neću moći govoriti o tome bez da plačem", kazala je Ariana.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba