Ostalo

Ariana Grande prvi put nakon prekida zaruka: 'Sotono, ostavi me na miru'

Pjevačica se prvi put nakon objave prekida sa zaručnikom javila na društvenim mrežama

Tabloid.hr
17.10.2018 10:35

Najprije su nas iznenadili ekspresnim zarukama nakon samo dva mjeseca veze, a sada su nas šokirali naglim prekidom dok je sve u njihovom odnosu izgledalo u potpunosti idilično. Naravno, riječ je o Ariani Grande i Peteu Davidsonu koji su zadnjih par dana glavna meta tabloida.

Ariana se jučer prvi put nakon objave tužnih vijesti oglasila putem društvenih mreža, ali slike koje je objavila nisu imale nikakve veze s Peteom.

Naime, pjevačica se spremala za Broodway predstavu " A Very Wiched Halloween " koja je proslavila 15 godina prikazivanja, a Ariana je utjelovila lik Elphabu.

Na sebi je imala zelenu haljinu, zeleni šljokičasti ruž i zeleni make up na očima jer je lik koji je utjelovila, zapravo, vještica.

Ariana Grande

(FOTO: Instagram)

No, očito je da pjevačici trenutno nimalo nije lako, a to je i sama napisala na Instagram storyju . "Ne mogu vjerovati da mi je anksioznosti umalo uništila ovaj poseban dan. Ne danas, sotono. Ni sutra, a ni onaj dan nakon. Možeš mi pušiti zeleni k****", napisala je isfrustrirana pjevačica.

Strani tabloidi sve više pišu otome kako je pravi razlog prekida s Peteom, zapravo, smrt njenog bivšeg dečka Maca Millera koji je nedavno preminuo od predoziranja.

"Nakon njegove smrti, Ariani je bilo jako teško. To joj je bio veliki šok i slomilo ju je. Macova smrt imala je velik, negativan utjecaj na njezin život i natjerala ju je da promisli o mnogim stvarima u svom životu", ispričao je izvor za People .