Ostalo

Ariana Grande prvi put u Manchesteru nakon terorističkog napada na njenom koncertu: 'Bila sam nervozna...

Teroristički napad u Manchesteru u kojem su poginule 22 osobe dogodio se 22. svibnja 2017., a bilo je i stotinjak ozlijeđenih

Tabloid.hr
26.08.2019 12:07

Ariana Grande se vratila u Manchester dvije godine nakon terorističkog napada na njenom koncertu, u kojem su poginule 22 osobe, a stotine ozlijeđene.

Pjevačica je nastupala u sklopu tamošnjeg Pridea pred mnoštvom oduševljenih obožavatelja.

"Manchester ima posebno mjesto u mom srcu. Presretna sam što sam ovdje i hvala vam na pozivu. Oprostite, ali jako sam nervozna. Htjela sam puno više reći, ali svladale su me emocije. Hvala vam", rekla je Grande okupljenim fanovima.

Pjevačica je počela svog 35-minutni set pjesmom 'No Tears Left To Cry', prvom pjesmom koju je objavila nakon napada bombaša-samoubojice.

Njen je nastup bio emotivan i za obožavatelje u publici.

"Mislim da je plakala na početku 'No Tears Left To Cry', što je srcedrapajuće, ali ona je jaka. Bila je uz nas, bila je uz LGBT zajednicu, bila je uz Manchester. Ne znam postoji li jedna osoba kojoj nisu zasuzile oči. Ovo znači puno našem gradu i svijetu, to što je pokazala da mržnja ne pobjeđuje", rekao jeMason Thomas kojije bio u Manchester Areni i 22. svibnja 2017. za BBC .

Grande je nakon terorističkog napada razvila simptome PTSP-a, o čemu je progovorila u nekoliko intervjua.