Ostalo

Ariana Grande se oprostila od bivšeg dečka, njegovi fanovi krive nju za reperovu smrt

Ariana Grande i Mac Miller bili su u vezi dvije godine. Prekinuli su u svibnju, a ona se mjesec dana zaručila za Petea Davidsona

Tabloid.hr
10.09.2018 14:32

Reper Mac Miller , koji je osvojio obožavatelje svojim retro hip-hopom i privukao pozornost pjesmama o bivšoj djevojci Ariani Grande i američkom predsjedniku Donaldu Trumpu , umro je u petaknakon što se predozirao.

A njegovi obožavatelji upravo Arianu krive za njegovu smrt pa su joj Instagram zasuli odvartim komentarima poput 'Ti si ga ubila' i 'Ti si čisto zlo' zbog čega je pjevačica onemogućila komentiranje svojih objava.

Ariana Grande i Mac Miller

Splash/Guliver images

Naime, Ariana i Mac svoju su dvogodišnju vezu prekinuli u svibnju, a ona se mjesec dana kasnije zaručila sa sadašnjim dečkom Peteom Davidsonom .

Ubrzo nakon njihova prekida, Miller je imao automobilsku nesreću te je optužen za vožnju pod utjecajem droga ili alkohola. I tada su njegovi fanovi krivili Arianu pa im je odgovorila na Twitteru.

"Apsurdno je kako se minimalizira žensko samopoštovanje kada tvrdite da bi žena trebala ostati u toksičnoj vezi jer je muškarac napisao album o njoj, što ovdje niti nije slučaj. Samo je pjesma 'Cinderella' o meni. Nisam dadilja niti majka i niti jedna žena se ne bi trebala u svojoj vezi osjećati tako. Brinula sam se za njega i molila za njegovo zdravlje godinama, i uvijek ću, no kriviti ženu za činjenicu da se muškarac ne može brinuti za sebe je veliki problem", napisala je tada.

Ariana Grande, Mac Miller

Guliver images/Wenn.com

Samo dan nakon Macove smrti, Ariana se od njega oprostila objavivši na Instagramu njegovu crno-bijelu fotografijukoju je sama snimila. U opis fotografije nije stavila ništa.

Izvori su za ET ispričali da je pjevačica slomljena njegovom smrću.

"Iako su prekinuli, Ariani je i dalje bilo jako stalo do Maca i željela mu je sve najbolje", dodao je izvor.

Miller je otvoreno govorio o svojim problemima s ovisnošću te je prigodom izlaska petog albuma "Swimming" u kolovozu kazao kako mu je sve bolje."Jesam li konzumirao droge? Da. No, jesam li drogeraš? Ne", rekao je za Rolling Stone.

Ariana Grande i Mac Miller

Splash/Guliver images

Rođen u Pittsburghu u Pennsylvaniji, Malcolm McCormick , kako glasi njegovo pravo ime, postao je slavan objavljujući svoju glazbu na internetu dok je bio tinejdžer.Godine 2011. napisao je pjesmu čija je tema bila "postati strašno bogat" te je metaforički nazvao "Donald Trump".

Trump je bio polaskan tom pjesmom iako su mu se riječi "činile teško razumljive". Čak je nazvao Mac Millera "novim Eminemom".

No, nakon što je Trump ušao u Bijelu kuću, reper je promijenio poruku pjesme i oštro osuđivao predsjednika na svojim koncertima.