Play ponuda
Play ponuda
rasprava na društvenim mrežama

Ariana Grande u novoj pjesmi otkrila da je biseksualna?

Pjesmu je Ari izvela sa svojom najboljom prijateljicom i pjevačicom Victorijom Monet

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 3.4.2019. u 9:41
Play ponuda

Ariana Grande je podigla prašinu novom pjesmom 'Monopoly'.

Nema sumnje da se radi o još jednom hitu megapopularne pjevačica koja je ovog puta surađivala s najboljom prijateljicom Victorijom Monet.

>> Ariana Grande iskreno o svom mentalnom zdravlju i slavi: 'Bilo mi je jako teško'

No, obožavatelji su se 'zakačili' za jedan stih 'Monopolyja' kojim je Ariana, htjela - ne htjela, potaknula glasine o svojoj seksualnosti.

Iako je 'thank u, next' bila njezina oda bivšim dečkima, možda ćemo ju u budućnosti viđati s djevojkom. Naime, fanovi su uvjereni da je zbog stiha 'I like women and men' Ariana biseksualna.

Iako sporni stih u pjesmi prvi put pjeva Victoria koja je prošle godine priznala da je biseksualna pa tek onda Ari, obožavatelji na Twitteru luduju s teorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Victoria je naizgled potvrdila njihove sumnje na društvenim mrežama kada je na pitanje: "Je li biseksualna ili ne?", odgovorila s: "Rekla je ono što je rekla."

Potom se Ariana uključila u cijelu debatu i odgovorila: "Nisam se izjašnjavala oko svoje seksualnosti i ne osjećam potrebu to sada učiniti... Što je OK."

Pjevačica je lajkala i niz tvitova o fluidnosti seksualnosti i zašto ne bi trebala osjećati pritisak da prizna kako se izjašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
VELIKA NOVOST

Paulina se uselila u novu kuću, a za RTL.hr otkrila tko još živi s njom: 'Došlo je do velikog preokreta'

Tajming izlaska singla 'Monopoly' je također zanimljiv budući da su Arianu iskritizirali zbog nastupa na Manchester Pride Festivalu jer dio fanova smatra da glavni fokus cijelog događaja ne bi trebao biti na heteroseksualnoj izvođačici.

Pjevačica se kasnije pokušala obraniti objasnivši da planira "slaviti i podržavati LGBTQ zajednicu bez obzira na svoj identitet i kako ju obožavatelji percipiraju."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Igra za drugi tim

Bella se odlučila za Team Jacob?

Play ponuda

Više s weba