Ostalo

Ariana Grande u novoj pjesmi otkrila da je biseksualna?

Pjesmu je Ari izvela sa svojom najboljom prijateljicom i pjevačicom Victorijom Monet

Tabloid.hr
03.04.2019 09:41

Ariana Grande je podigla prašinu novom pjesmom 'Monopoly'.

Nema sumnje da se radi o još jednom hitu megapopularne pjevačica koja je ovog puta surađivala s najboljom prijateljicom Victorijom Monet .

No, obožavatelji su se 'zakačili' za jedan stih 'Monopolyja' kojim je Ariana, htjela - ne htjela, potaknula glasine o svojoj seksualnosti.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Iako je 'thank u, next' bila njezina oda bivšim dečkima, možda ćemo ju u budućnosti viđati s djevojkom. Naime, fanovi su uvjereni da je zbog stiha 'I like women and men' Ariana biseksualna.

Iako sporni stih u pjesmi prvi put pjeva Victoria koja je prošle godine priznala da je biseksualna pa tek onda Ari, obožavatelji na Twitteru luduju s teorijama.

Victoria je naizgled potvrdila njihove sumnje na društvenim mrežama kada je na pitanje: "Je li biseksualna ili ne?", odgovorila s: "Rekla je ono što je rekla."

Potom se Ariana uključila u cijelu debatu i odgovorila: "Nisam se izjašnjavala oko svoje seksualnosti i ne osjećam potrebu to sada učiniti... Što je OK."

Pjevačica je lajkala i niz tvitova o fluidnosti seksualnosti i zašto ne bi trebala osjećati pritisak da prizna kako se izjašnjava.

Tajming izlaska singla 'Monopoly' je također zanimljiv budući da su Arianu iskritizirali zbog nastupa na Manchester Pride Festivalu jer dio fanova smatra da glavni fokus cijelog događaja ne bi trebao biti na heteroseksualnoj izvođačici.

Pjevačica se kasnije pokušala obraniti objasnivši da planira "slaviti i podržavati LGBTQ zajednicu bez obzira na svoj identitet i kako ju obožavatelji percipiraju."