Play ponuda
Play ponuda
stigao u Hrvatsku

Hollywoodski glumac Armand Assante snima u Splitu

Armand Assante stigao je u Split. Glumi u filmu 'General'. Igra ulogu djeda prve supruge generala Gotovine

Image
Foto: Marko Đuran
Tabloid.hr/ 26.5.2017. u 14:36
Play ponuda

U Vili Dalmacija u Splitu ovih se dana nastavilo snimanje filma i serije  'General' o životnome putu generala Ante Gotovine. Osim Gorana Višnjića, ondje su snimali i poznati američki glumac Armand Assante te mlada glumica Jasmin Lord.

Image

Armand Assante snima film 'General' u Splitu

Fotogalerija
Image

Armand Assante snima film 'General' u Splitu

Fotogalerija

Njemica kolumbijskoga podrijetla tumači ulogu Ximene, prve supruge generala Ante Gotovine, a Armand Assante tumači ulogu Andreasa, njezina djeda. Prizori su to koji nas vraćaju u 1991. godinu kad Ante Gotovina tadašnjoj supruzi najavljuje povratak u Republiku Hrvatsku kako bi sudjelovao u obrani svoje domovine.

Početkom lipnja ekipa se seli na Pag, na kojemu će se snimati akcijske scene iz razdoblja Gotovinine aktivne službe u Legiji stranaca, tijekom koje je bio i ranjen. Početkom srpnja predviđeno je snimanje u Francuskoj, koje će također poslužiti za prizore iz legionarskoga dijela generalova života.

"Ozračje na snimanju je sjajno jer imamo toliko dobrih glumaca koji izvrsno rade svoj posao. Očekujemo kako će snimanje trajati do sredine srpnja, a odmah nakon toga slijedi postprodukcija kako bi cijeli projekt bio dovršen do siječnja sljedeće godine“,  izjavio je producent Andrija Vrdoljak.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVO RUHO RUNJIĆEVIH VEČERI

Face lifting estrade: Glavna riječ pripala mladim nadama

Play ponuda

Više s weba