Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vjenčanje i beba neupitni

Astrolozi Severini i Igoru predviđaju prinovu, ali i brzi prekid!

Domaće medijske stupce puni Severinin ljubavni život. Ona je horoskopska bikica, Igor Kojić je lav. Astrolozi poručuju - prekid je siguran. Veza će trajati oko dvije godine, a smiješi im se i beba

J.G./ 30.4.2015. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prva predviđanja kažu - Severina i Igor imat će burnu vezu. Mogla bi trajati dvije do tri godine, a čak im se smiješi i prinova. Iako se prema informacijama koje cure iz Srbije šuška i o vjenčanju jer navodno je Severina za rođendan od Igora dobila zaručnički prsten, ona “živjeli su sretno do kraja života“ u njihovu slučaju, čini se, neće vrijediti.

"Emocionalno je ona dominantna, a on sad njoj imponira sa tom svojom muškom posesivnošću imponira za sada, no prije ili poslije ta posesivnost će biti previše. Ona se osjeća zaljubljeno s Jupiterom i Mjesecom, imaju zajedništvo, gdje će se dogoditi dijete, ali da će dugoročno biti zajedno to ne bih rekla", kaže astrologinja Anđelka Subašić.

Iako bi do vjenčanja moglo doći, brak nema budućnosti. Horoskop im nažalost nije naklonjen. Igor je rođen 30.srpnja, a Sevka 21. travnja. On je tipičan horoskopski Lav koji voli lijepe stvari, ali i lijepe žene, a ona je prava horoskopska Bikica, tvrdoglava, ali zaljubljiva.

"On je emotivan,elokventan ali posesivan što je zanima jer je ona inetligentna. On ima žensku vanjštinu ali ima mušku osobinu u njezinu prisutnosti seksualno se privlače, ima strasti", komentira astrologinja.

Severina voli dečke koji moraju biti po nečemu drukčiji. Godine ili moć, svejedno je. Njezine bliske prijateljice poput Kristine Bradač znaju dobro zašto je opet, nakon Mate Čuljka, izabrala mlađe.

"Ja to podržavam, pa i ja sam imala mlađeg dečka. Mislim da si mogu priuštiti to samo određene žene, koje dobro izgledaju", priznaje modna kreatorica Kristina Bradač.

"Ja sam uvijek za ljubav! Samo neka se ljudi vole", kratko i jasno komentirala je TV voditeljica TatjanaJurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok će se voljeti bit će to uistinu turbulentna veza. Ona izborom partnera voli provocirati javnost ali i ne voli dosadne i obične dečke. On pak voli lijepe žene samo ima jednu manu - posesivnost.

"Koliko vidim iz položaja Mjeseca s mamom nije imao bliskost a to sad ona radi. Ona je njemu učiteljica dok ona kao 'drama queen' voli neobične dečke a ona njega uči kako pokazati emocije, a on nju kako smiriti tu pretjeranu njezinu stranu. Sreća da je mi žene u Hrvatskoj imamo Severinu pa nam razbija sve predrasude i tabue", kaže Anđelka Subašić.

Iako im se prema horoskopu ne piše dobro, možda si Severina ipak ostvari želju da dobije još jednu djevojčicu. beba je naime zapisana u zvijezdama!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Prekinuo medijsku šutnju

Reper Stoka progovorio o mračnoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba