Ostalo

Atraktivnu političarku iz Srbije napali zbog fotografiranja na poslu: 'Cijela zemlja o ovome čita...'

Staša Stojanović trenutačno je najpopularnija političarka u Srbiji, a za sve je kriv selfie

RTL.hr
04.08.2022 09:00

Nova zastupnica Srpske napredne stranke Staša Stojanović već s prvim danom mandata uspjela napraviti pravu pomutnju na društvenim mrežama i tako vrlo brzo postati poznata diljem regije. Za sve je kriv video, odnosno selfie, koji je Staša snimila na radnom mjestu.

"Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti", napisala je na Instagramu i podijelila fotografije s prvog radnog dana.
Objava je potaknula mnogo komentara - dok su je neki hvalili, drugi su pisali kako su šokirani zbog njezine samopromocije. Dežurnim kritičarima nije ostala dužna.
"Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je SLIKANJE zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci", napisala je Staša na Twitteru.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Staša Stojanović bila je zaposlena u Elektrovojvodini, članica je Glavnog odbora SNS i Gradskog odbora SNS u Novom Sadu. Završila je i Akademiju mladih lidera SNS, prenosi Direktno.rs, a jednom prilikom pohvalio ju je i Aleksandar Vučić zbog prekidanja konferencije za novinare Omladine Narodne stranke u Novom Sadu.