Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DONACIJE OBITELJI ŽRTVE

Australski radio se želi iskupiti za tragediju

Southern Cross Austereo, vlasnik radio postaje 2Day FM iz Sydneya, objavio je da će donirati sav prihod od oglašavanja u spomen fond preminule medicinske sestre Jacinthe Saldanha, koja je postala žrtvom podvale njihovih radijskih voditelja.

Image

PXL Kate Middleton i Princ William PXL Kate Middleton Princ William

S.M./Hina/ 11.12.2012. u 11:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Australska radio postaja koja stoji iza lažnog poziva britanskoj bolnici donirat će svoje prihode od oglašavanja do kraja godine u fond za obitelj medicinske sestre koja si je navodno oduzela život nakon što je postala žrtvom smicalice radijskih voditelja.

Southern Cross Austereo, vlasnik radio postaje 2Day FM iz Sydneya, objavila je da će donirati sav prihod od oglašavanja, s minimalnim doprinosom od 500.000 AUD (525.000 USD), u spomen fond medicinske sestre JacintheSaldanha, koja je odgovorila na telefonski poziv bolnici u kojoj se liječila Kate Middleton

Tvrtka je suspendirala voditelje MelGreig i MichaelaChristiana, otkazala njihovu emisiju "Hot 30" i prekinula oglašavanje na radio stanici nakon smrti Saldanha. Southern Cross je najavio da će nastaviti s oglašavanjem na 2Day FM od četvrtka.

"To je strašna tragedija i naše misli će i dalje biti s obitelji", rekao je glavni izvršni direktor tvrtke RhysHolleran u priopćenju.

"Nadamo se da pridonoseći spomen fondu možemo pomoći u pružanju potpore obitelji Saldanha u ovom vrlo teškom trenutku", dodao je Holleran. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
bila u paklu droge

Sjećate se Amande Bynes? Nekadašnja teen zvijezda dotakla je dno, a sad ima dobre vijesti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba