Play ponuda
Play ponuda
BLJEŠTAVILO I KAOS

Ava Karabatić: Ja sam rođena naopako!

Na jučerašnjem snimanju modnog editorijala Avu Karabatić zaskočili smo vrućim pitanjima o životu i politici. Pogledajte zašto Ava misli da je ROĐENA NAOPAKO?!

RTL/ 20.4.2012. u 18:40
Play ponuda

Otkad je Survivora, Ava živi kao prava zvijezda. Modna snimanja, intervjui i poslovne ponude – sve joj je to donio boravak u divljini, ali ono što se nije promijenilo njezina je potpuna rastresenost. Na snimanju za časopis Extra otkrila nam je svoj životni recept u kojem se krije i tajna njezinog akademskog uspjeha, koji je svojedobno punio novinske stupce.

Po Avi Gardner je dobila ime, a po njoj će očito krojiti daljnju karijeru. Priča se, naime, da je kontaktirala Sergeja Trifunovića kako bi joj pomogao da u Beogradu upiše studij glume. A jednom kad se odluči na karijeru glumice, naći će se u pravom problemu, jer od silne ljubavi prema književnosti jednostavno ne može odlučiti što bi izvela na prijemnom ispitu.

Koliko god joj neki pripisivali studiranje preko veze, Ava tvrdi da je sve prazna priča. Nikad nije tražila pomoć ni od koga, iako u svakom segmentu javnog života ima favorite, pa tako i u politici, koja je za nju jako širok pojam.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
jednostavno vjenčanje

Pjevačica Neda Parmać uplovila u bračnu luku

Play ponuda

Više s weba