Ostalo

Ava se 'fura' na Nives: Bacila se u spisateljske vode!

Samo je pitanje dana kad će na venecijanskom ili nekom sličnom festivalu zablistati Ava Karabatić, jer za glavnu starletu Mediterana jednostavno nema stajanja! Upisala je karate i dovršava svoju prvu knjigu, a što će se sve u njoj naći, doznajte u prilogu.

RTL
29.08.2013 18:30

Osim što je dobro ispipan, Marin Držić nije zadobio teže posljedice - jer u posljednje vrijeme Ava sve manje barata poljupcima, a sve više šakama! Naime - vaša omiljena starleta trenira karate!

Kada je karate u pitanju, njezino najjače oružje je - smeđi pojas, čija je ponosna vlasnica! Zamijenila je barem nakratko legendu Karate Kida i u 2014. bit će karate Ava koja se skida!

Bogatom životopisu, uskoro će moći dodati i posao spisateljice, jer Ava piše svoju prvu knjigu kao što je to učinila i Nives Celzijus! No nema straha za njezine celebrity prijatelje, jer knjigu piše samo o sebi!

Protresla je Ava jednom nedavnom objavom pola Balkana - naime , u srpskim je medijima optužena da je na snimanju jednoga spota zavela nepoznatog muškarca te ga privela u svoj apartman. A ondje - cika, vika i buka - koja je smetala ostalim gostima hotela!

Tko zna, možda je vruća Ava u svoja četiri zida doista i radila na poduci iz ljudske anatomije, a znatiželjni su gosti umjesto slušanja lijepo mogli doći na sat biologije kod karatistice Ave!