Ostalo

Avicii: bez obzira na brojne fanove i dalje se borio sa slavom

Jučer je preminuo Avicii, švedski DJ poznat po brojnim glazbenim hitovima. Imao je samo 28 godina, a razlog smrti i dalje nije poznat.

Tabloid.hr
21.04.2018 14:07

Svijet je i dalje u šoku otkad je objavljena vijest o smrti jednogod najpoznatijih DJ-eva današnjice, Tima Berglinga , poznatijeg kao Avicii .Razlog smrti i dalje ne znamo, iako je poznato da se dvadesetosmogodišnji DJ borio s mnogo zdravstvenih problema.

Avicii

Često je u intervjuima govorio o svojim problemima sa stresom , anksioznošću i općenito zdravljem, zbog čega je 2016 . prestao s nastupima i turnejama, iako se i dalje bavio glazbom. Zbog pretjeranog konzumiranja alkohola, imao je i problema s jetrom te bolovao od k roničnog pankreatitisa .

Godinu dana nakon zadnje turneje, izdao je novi album pod nazivom AVICI (01) s kojim je bio nominiran za Billboard Music Awards .

O njegovom je životu snimljen i dokumentarac '' Avicii: True Stories '' gdje su istaknuti trenutci njegove borbe sa slavom i stresom nakon što je izdaoprvi hit '' Levels '', a onda dvije godine nakon i '' Wake me up ''.

Avicii

Zaista je bio jedno od najvećih imena u industriji te je radio sa svjetskim ličnostima kao štu su Madonna i Chris Martin .