Ostalo

Bad girl Kardashian-Jenner klana: Sjećate se kada je ulicom prošetala u prozirnoj majici i pokazala...

Ovog je vikenda proslavila 25. rođendan

Tabloid.hr
03.11.2020 21:00

Kendall Jenner ovoga je vikenda proslavila 25. rođendan.

Na zabavi su se pojavila brojna poznata celebrity lica koja su se maskirala povodom Halloweena . Slavljenica se prerušila u Pamelu Anderson, a sestra Kylie u kraljevsku kobru te su tim kostimima uzele svu pažnju prisutnih.

No nije trebalo proći mnogo vremena, a da obožavatelji na društvenim mrežama ne počnu pisati komentare u kojima blate Kendall zbog održavanja zabave za vrijeme pandemije koronavirusa.

Mnogi su bili u šoku jer se na zabavi pojavilostotinjak gostiju, a naravno, nitko nije nosio maske. Kasnije se i sama Kendall ispričala, iako je svatko od njih bio tamo na vlastitu odgovornost.

Ona je definitivno zločesta cura klana . Priznala je da puši marihuanu, tetovirala je usnicu u pijanom stanju, a 2016. je ulicom New Yorka prošetala u prozirnoj majici u kojoj je po prvi put pokazala piercing na bradavici .

Kendall Jenner

(FOTO: www.profimedia.hr)

Tada su svi bili šokirani, kao i njezine sestre. No, Kendall je priznala kako voli pokazivati bradavice kroz odjeću te da joj je ovakav piercing veoma seksi. Otkrila je da je nije bolio proces stavljanja. "Očito imam visok prag tolerancije", rekla je.

Kendall Jenner

(FOTO: www.profimedia.hr)

Tada je imala 19 godina , a isti je piercing stavila i njezina mlađa sestra Kylie.