Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
parada kiča

Bajkovito vjenčanje o kojem svi pričaju bilo je prava lakrdija

Kim i Kanye vjenčali su se prošlu subotu u Firenci. Iako je vjenčanje izgledalo kao nešto o čemu obični smrtnici mogu samo sanjati, nije sve kako se na prvu čini.

Image
Foto: Instagram
RTL/ 30.5.2014. u 11:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nije bilo teško pretpostaviti da će vjenčanje KimKardashian i KanyeWesta biti pretjerano, ali ako je vjerovati pisanju New York Posta, njihov najvažniji dan pretvorio se u pravu lakrdiju.

Naime, vjenčali su se na grebenu Forti di Belvedere na potpuno nepristupačnom mjestu pa im je trebala dizalica za prenositi svaki predmet pojedinačno na vrh grebena visokog 70 metara.

Najveći hit na vjenčanju bile su ogromne zlatne kutije, visoke 15 metara, u kojima se nalazio - WC. Te su kutije bile smještene odmah pokraj stolova za kojima su gosti jeli.

A kad smo već kod stolova, oni su bili napravljeni od mramora. Umjesto da na običnom papiru napišu imena gostiju, Kim i Kanye su unajmili klesare koji su imena uklesali na stol! Nažalost, neka imena bila su krivo napisana pa je nastao kaos. Jedine osobe koje su uistinu sjedile na svom mjestu bili su mladenci.

Četiri dana prije vjenčanja Kimye su naručili 30 kipova od crnog mramora. Deset ih se raspalo odmah, deset je bilo oštećeno u prijevozu, a od preostalih deset četiri je bilo obezglavljeno.

Dva sata prije ceremonije Kanye je odlučio da se kipovi ipak maknu od stolova. Pošto svaki teži pola tone, ekipa je provela ta dva sata micajući ih što dalje. Zatim je reper shvatio da mu ne treba toliko reflektora koja su bila instalirana na pozornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja sam u centru pažnje i jedina osoba koju gosti moraju vidjeti. Tako da svjetla ne trebaju biti  uperena u njih", navodno je rekao. Iako je majstorima trebalo četiri dana da ih postave na kraju su ih skinuli sve.

Reperu se nije svidio ni bijeli bar pa je uzeo pilu i počeo ga piliti sat vremena prije početka vjenčanja. Naručio je dva komada drveta koja je pribio na bar i rekao da sad izgleda umjetnički.

No tu nije kraj. Kanyeu se nije sviđao ni razglas vrijedan 100.000 eura, pa su puštali muziku s iPoda. JohnLegend svirao je na mramornom pianu, a prvi ples trajao je punih pet pjesama. Nakon tog mučenja za goste uslijedio je još jedno: čak 45 minuta reper je držao govor posvećen njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
IZ LJUBAV JE NA SELU

Dragana je svestrana žena - majka je, taksistica, a mišiće bilda u teretani: 'Volim direktno, kod mene nema igrica'

Kim je kasnila 25 minuta, pa su se gosti već pomalo napili koktela koji su im bili posluživani dok su čekali, a jedna žena se onesvijestila.

Najnaporniji gost bio je JadenSmith, sin WillaSmitha, koji odjeven u Batmanov kostim trčao oko stolova i razbijao čaše.

Nakon što je AndreaBocelli otpjevao svoje, nije imao gdje sjesti. Nije se ljutio nego je zamolio čašu vode, koju na kraju nije dobio. Legendu talijanske opere posjeli su u auto i poslali kući.

A poklon o kojem se najviše pričalo bila je boca šampanjca Chianti optočena zlatom, koja je umjesto čepom bila zatvorena dijamantom. To je mladencima poklonio Jay Z, kum koji se na kraju nije pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba