Ostalo

Balkanska Kim Kardashian stiže u Spaladium: Maya Berović zapalit će splitsku arenu stasom i glasom

Osim pop-folk melodijama, Maya Berović pažnju plijeni tijelom zbog kojeg su je prozvali balkanskom Kim K te stavom koji diže prašinu

Tabloid.hr
21.03.2019 13:30

Kraj ožujka u Splitu će obilježiti rasplesani tonovi iz Spaladium arene u kojoj će nastupati jedna od najvećih pop folk zvijezdi u regiji. Atraktivna Maya Berović osvojit će obožavatelje 30. ožujka - što glasom, što stasom jer je Srbi nisu uzalud prozvali balkanskom Kim Kardashian.

Mnogima je ova plavuša zapela za oko kada je svojim koncertom za Dan žena nadmašila Severinu i okupila 10 puta više gledatelja nego što je Kraljica estrade uspjela u Zlatiboru.

Prašinu je podignulai sukobom sa svojom bivšom bliskom prijateljicom Jelenom Karleušom . Kolegice su u javnom ratu otkad je Maya priznala da volisrpsku pjevačicu Svetlanu Ražnatović Cecu.

O Mayinoj popularnosti govore milijuni pregleda koje njezini spotovi imaju na YouTubeu, a sve veći uspjeh donio joj je koncerte diljem regije. Na nastupu u Beču ju je tako nepoznati muškarac pokušao napasti nožem.

Bosanskohercegovačka pjevačica publiku će zabavljati hitovima 'Pravo vreme' koji je snimila u suradnji sa srpskim reperom Bubom Corellijem, 'Neka stvar' ,'Ljubomora' i drugim.

Ulaznice su se brzinom munje počele prodavati, a atmosferu u Splitu dodatno će razigrati glazbeni gosti.