Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŠERIF MILAN U AKCIJI

Bandić nas je poveo u uskrsnu šetnju Zagrebom

Blagdansko ozračje uvuklo se ovog vikenda i u javni život Hrvatske, a smirili su se i političari. Jedan od njih, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, odveo nas je u pravu uskrsnu šetnju. Pogledajte što smo novo naučili od njega!

RTL/ 8.4.2012. u 17:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kao pravi Zagrepčanin MilanBandić svake subote obilazi najpoznatiju tržnicu - Dolac. Za Uskrs je dobio poseban zadatak od svoje supruge - pribaviti namirnice za obilan doručak.

Od malih nogu zagrebački je gradonačelnik izučavao kulinarske vještine, a kako kaže, zna mijesiti i napraviti kruh, kao i savršeno pobojati jaja.

Kako to najčešće biva, gdje god se pojavi, kumice na zagrebačkoj tržnici padaju na njegov šarm. Osim što dobije "bolju vagu", komplimenti mu pršte sa svih strana.

Kad smo ga pitali "pa kako to da vas svi vole", zagrebački je gradonačelnik samo mirno odgovorio: "Znaju žene prepoznati kvalitetu, tko je pravi muškarac, a uvijek vi birate...".

Svoje je žene uvijek osvajao pažnjom, finoćom, ali, kako kaže, "za autobusom i ženama ne valja nikada trčati, uvijek dođe druga".

Dobra taktika nema što! No, što na sve ove komentare kaže Milanova žena, vjerujemo da joj nije lako.

Rijetko kad Bandić prebiva na kućnoj adresi. Kako je popis gradonačelnikovih dužnosti poprilično velik, cijele dane provodi na poslu. Tako mu se često omaknu različite nezgodne situacije kojih smo se imali prilike nagledati za vrijeme njegovog mandata.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREKIDAJU PA SE MIRE

Ljubavna priča Bake Praseta i Anje Blagojević: Po njoj bi mogli snimiti i sapunicu, ona je jedina koja ga je uspjela osvojiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba