Ostalo

Barack i Michelle proslavili 30. godišnjicu braka: Nisam mogao naći bolju životnu partnericu...'

Iako se mjesecima šuškalo kako se omiljeni američki par razvodi, bivši američki predsjednik i supruga proslavili su 30. godišnjicu braka, a važnu obljetnicu čestitali su jedno drugom i na društvenim mrežama

RTL.hr
04.10.2022 22:00

Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle proslavili su 30. godišnjicu braka. Čestitali su jedno drugom na društvenim mrežama, a Barack je objavio fotografije na kojima su pokazali kako su izgledali na vjenčanju i kako izgledaju danas.

"Miche, nakon 30 godina, nisam siguran zašto ti izgledaš potpuno isto, a ja ne.Znam da sam tog dana dobio na lutriji– nisam mogao tražiti boljeg životnog partnera. Sretna godišnjica, dušo!", napisao je Barack.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Bivša prva dama također je suprugu uputila emotivnu poruku povodom ove sretne obljetnice.

"Sretna godišnjica čovjeku kojeg volim! Ovih posljednjih 30 godina je bila avantura i zahvalna sam što si uz mene. Volim te", napisala jeMichelle.

Podsjetimo, posljednjih nekoliko mjeseci američki mediji pisali su kako se par često svađa, a pisalo se čak i o mogućem razvodu.

Barack i Michelle Obama

"Kad god su zajedno, čini se da samo živciraju jedno drugo. Iako su bili prilično dobri u igranju pred kamerama, pukotine su se počele vidjeti", rekao je anonimni izvor.

Također, drugi izvor blizak paru otkrio je kako par već neko vrijeme ne živi zajedno, ali i da je par nakon višemjesečnih svađa odlučio otići bračnom savjetniku te poraditi na svojim problemima.