Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZA EXKLUZIV TABLOID

BB Marijana potvrdila: Nemeš i ja smo opet zajedno!

Nakon višednevnih nagađanja o pomirenju Marijane i Nemeša, jedna je SMS poruka otkrila sve. "Opet smo zajedno!", priznala nam je Marijana, koja se jučer pred kamerama vratila u Big Brother kuću i prisjetila trenutaka koji su obilježili njihovu ljubav.

rtl.hr/ 29.7.2011. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što se to događa s Marijanom i Nemešom? Ljubav koja se neslavno ugasila u finalu Big Brothera ipak nije gotova priča, što je Marijana potvrdila u emisiji "Sve za ljubav", za čije se potrebe vratila u Kuću na beogradskom Košutnjaku i još jednom progovorila o fatalnom Nemešu!

Nedugo nakon emitiranog intervjua, stigla nam je SMS poruka od Marijane i nakon višednevnog nagađanja napokon otkrila sve!

Njena poruka ekipi RTL-ove emisije Exkluziv Tabloid glasi:

"Bok, Exkluziv! Ako vam išta znači, evo vam prvima potvrda da je istina da smo se pomirili! Razgovarali smo, zajedno smo i idemo dalje. O detaljima ne dajem izjave i nadam se da je ovo 'točka na 'i' mom privatnom životu.', otkrila je pobjednica prvog regionalnog Big Brothera.

Stvar je napokon potpuno jasna. Nemeš se, nakon putovanja po Europi, javio Marijani i ispričao joj se za sve što joj je izgovorio u finalu. To je očito bilo dovoljno, jer je Marijana pristala na pomirenje i tako stala na kraj brojnim pričama o njihovu odnosu.

Marijanini medijski istupi, prema pisanju srpskih medija, zadaju glavobolje Nemešovoj majci. Nije nikakva tajna da je obitelj Nemešević od samog početka protiv njihove ljubavi, a priča o pomirenju majku je navodno prikovala za krevet. Prema pisanju tamošnjih medija, ona je na rubu živčanog sloma jer se Nemeš upravo zbog neprihvaćanja Marijane udaljio od vlastite obitelji.

Prema našim saznanjima, glavna preokupacija Nemeša i Marijane trenutačno je - skrivanje veze. Kako od kamera sakriti nešto što je, uz puno drame i pozornost cijelog Balkana, nastalo upravo pred kamerama? Nakon svega što su prošli, eto još jednog izazova, u kojem će se morati boriti protiv desetaka medija koji ih svakodnevno nazivaju u potrazi za pričom. Čini se da prvi regionalni Big Brother uspješno preživljava ljeto i ulazi u radnu jesen!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ovdje nema zatvaranja

Bacite pogled: Ove slavne face bit će zgodne i utegnute ovog ljeta, jer teretane imaju - kod kuće

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba