Ostalo

BB Zorica sasula drvlje i kamenje na bivše stanare: 'Ja im sa svojim godinama svima mogu biti majka!'

Nismo nimalo sumnjali da će Big Brother Zorica šutjeti o svojim bivšim sustanarima. Ovih je dana svoj Facebopk profil zatrpala mahom ružnim komentarima na račun svojih dojuče-rašnjih prijatelja

Maja Pštro
04.02.2016 18:20

Svi se sjećamo ZoriceMarković , jedneod najvećih zvijezda posljednjeg Big Brothera.Show je završio, zvjezdana prašina se lagano slegnula,a Zoričin život, koliko toliko - vratio u normalu.

Pročitajte još
U stilu mlađahnih zvijezda: BB Zorica opalila selfie u kupaonici

"Ja imam dovoljno godinada je moj zivot oformljen sa i bez Velikog Brata, znači ostvarenu karijeru, ostvarena majka, ostvarena žena", prokomentirala je bivša stanarka.

Ni za čim ne žali i iskreno priznaje, nikome više ne zamjera ništa. Stoji iza svakog postupka i izrečenih riječi. Bez dlake na jeziku, kaže,smatra da je Darko pobijedio spletom nekih sretnih okolnosti. No i sretna prijateljstva u kući, nakon završetka showa,više baš i ne postoje.

"Viđali smose i čuli, sve u superlativima, dani su prolazili, a nitko osim Steffani te Mike i Gibe , nije ostvario nikakav kontakt,da bih tek putemmedija doznala da su Tina i Barbara strašno uvređene mojom izjavom", rekla je Zorica.

Donedavno njezine velike prijateljice, Tina i Barbara, danas o njoj govore samo loše stvari. Kažu, pogledale su što je Zorica o njima govorila u ispovjedaonici. Zato je i ne zovu u obilaske diskoteka i klubova u kojima zarađuju po nekoliko stotina kuna za večer. No Zorici ionako takav način zarade ne dolazi u obzir.

"Prvo, ja znam dobro koliko godina imam, sasvojih 48 godina nećuja ićipo turnejama i po diskotekama jer svima mogu biti mama, a nekima i baka", rekla je.

Njezin sada već slavni selfie iz kupaonice odjeknuo je društvenim mrežama. U virtualnom svijetu Facebooka, kaže, gotovo svakodnevno dobiva poruke podrške, ali i uvrede.

"Zabrinut ću se samo kad me počnu žalitiili kad budu bili ravnodušni, mnogi ti koji me pljujuvoljeli bi biti djelić mene, mog karaktera, moje energije", uvjerena je Zorica.

Šuškalo se dosta i o novom showu,gdje bi zvijezda Zorica s kuhačom u ruci,priređivala kulinarske delicije.

Ma što god drugi tvrdili, Zorica je u svojim očimapobjednica.I to ne samo Big Brothera."Ja ne znam kome je palo napamet da ja očekujem svoju kulinarsku emisiju, ja je ne očekujem niti sam imala u planu bilo što, ja iza sebe imam većkulinarski show sa svojim suprugom gdje smo pobjednici", osvrnula se na komentare.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.