Ostalo

Bebi Dol zbog dugova izbačena na ulicu, vlasnik stana: 'Ona je prevarantica'

Iako nije u potpunosti nestala iz javnog života, dapače, sudjelovala je i u nekoliko reality programa u susjednoj Srbiji, Bebi Dol je nakon vrhunca slave upala u financijske probleme iz kojih se, prema pisanju srpskih medija, do danas nije izvukla

T.M.
21.04.2022 10:15

Pjevačica Dragana Šarić javnosti najpoznatija kao Bebi Dol navodno je izbačena iz podstanarskog stana jer mjesecima nije plaćala stanarinu, piše Kurir. Nekadašnja zvijezda koja je Jugoslaviju na Eurosongu predstavljala 1991. godine s pjesmom Brazil godinama je bila jedna od najvećih pop zvijezda na ovim prostorima, a onda je njezina karijera krenula nizbrdno.

Iako nije u potpunosti nestala iz javnog života, dapače, sudjelovala je i u nekoliko reality programa u susjednoj Srbiji, Bebi Dol je nakon vrhunca slave upala u financijske probleme iz kojih se, prema pisanju srpskih medija, do danas nije izvukla.

Kurir piše kako je neko vrijeme živjela na Vračaru (četvrt u Beogradu), a zbog financijske situacije nije imala novca za stanarinu pa je vlasnik nekretnine u kojoj je živjela bio prisiljen izbacit ju na ulicu.U intervjuu za spomenuti medij otkrio je kako je imao neugodna iskustva s nekadašnjom zvijezdom.

"Ne pitajte me za nju, molim vas! Naravno da je poznajem. Iznajmio sam joj stan. S njom kao podstanarkom nisam imao dobro iskustvo. Mjesecima mi nije plaćala stanarinu, imao sam velikih problema s njom. Na kraju sam je morao izbaciti iz stana. Ona je prevarantica. Ne želim o njoj", rekao je za Kurir.