Ostalo

Bella Hadid progovorila o prošlosti: 'Vraćala sam se muškarcima i ženama koji su me zlostavljali

I ranije je 25-godišnja manekenka, koju inače prati gotovo 50 milijuna obožavatelja, govorila o borbi protiv depresije i tjeskobe s kojima se bori još od tinejdžerskih dana

T.M.
31.01.2022 21:00

Prije nekoliko mjeseci manekenka Bella Hadid na društvenim mrežama progovorila je o mentalnom zdravlju u nadi da će svojim pratiteljima otvoriti oči i objasniti kako ne trebaju biti ljubomorni na svjetske face koje se 'kupaju' u novcu jer često iza savršenog osmijeha stoji nesretna osoba koja svakodnevno plače.

Nažalost, svjetski poznata manekenka godinama se bori s depresijom, a sada je u intervjuu za američke medije priznala kako je u prošlosti često bila u 'nasilnim vezama' te se stalno vraćala muškarcima, ali i ženama koje su ju svakodnevno zlostavljali. Jednostavno je, kako kaže, imala potrebu udovoljavati drugima.

"Došlo je do toga da nisam imala granice, ne samo seksualno, već i psihički i emocionalno, pa se to odrazilo i na moju radnu okolinu. Počela sam previše ugađati i ljudima s kojima radim", rekla je Bella pa dodala:

Pročitajte još
Bella Hadid priznala kako godinama plače svakodnevno: 'Volim te, vidim te i čujem to što govoriš'

Tijekom odrastanja, uvijek sam se osjećala kao da se moj glas ne čuje. Odrasla sam uz muškarce – bilo da su to bili ljubavni odnosi, obiteljski ili nešto treće – oni su mi uvijek govorili da je moj glas manje važan od njihovog. Kada sam odrasla, ulazila sam u veze u kojima se također moj glas nije čuo i to je kao utjecalo na mene i moje odnose s drugim ljudima. Dobila bih živčani slom. Mogla sam se ili boriti ili pobjeći", otkrila je ljepotica koja je već neko vrijeme u vezi s art direktorom Marcom Kalmanom.

I ranije je 25-godišnja manekenka, koju inače prati gotovo 50 milijuna obožavatelja, govorila o borbi protiv depresije i tjeskobe s kojima se bori još od tinejdžerskih dana.

"Društveni mediji nisu stvarni. Ponekad je sve što trebaš čuti to da nisi sam/a. Dakle, poručujem ti da nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem to što govoriš. Želim da znate da uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, a vrtuljak se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Bit će bolje", rekla je svojedobno.