Play ponuda
Play ponuda
podijelila svoju priču

Bella Thorne šokirala priznanjem: 'Bila sam seksualno zlostavljana do 14. godine'

Bella Thorne priznala je da je bila seksualno i fizički zlostavljana kao dijete

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Tabloid.hr/ 10.1.2018. u 11:08
Play ponuda

Glumica Bella Thorne šokirala je obožavatelje priznanjem da je kroz cijelo svoje djetinjstvo bila seksualno zlostavljana. 

U jeku pokreta 'Time's Up', 20-godišnja Bella je skupila hrabrost i progovorila o zastrašujućim stvarima kroz koje je prolazila kao dijete. 

"Bila sam seksualno i fizički zlostavljana dok sam odrastala, otkad pamtim pa sve do svoje 14. godine. Tada sam konačno skupila hrabrost da zaključam vrata sobe i sjedim kraj njih. Cijelu prokletu noć. Čekajući da netko još jednom iskoristi moj život. Uporno sam čekala da to prestane i konačno je prestalo. No, nisu svi toliko sretni da se izvuku živi. Molim vas da danas ustanete za svaku dušu koja je zlostavljana", napisala je glumica. 

Obožavatelji su je zasuli porukama podrške, što je Bellu toliko dirnulo da se rasplakala. Objavila je video u kojem im je kroz suze zahvalila. 

"Čitam na Twitteru sve vaše priče o seksualnom zlostavljanju koje ste prošli i samo vam želim reći da sam jako ponosna na vas. Stvarno sam ponosna. Ostanite jaki, volim vas", poručila im je Thorne. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba