Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ISKUSTVO IZ PRVE RUKE

Beograd - grad turbofolka, silikona i kriminalaca

Američki novinar snimio je dokumentarac o Beogradu, kojeg je predstavio kao svjetski centar turbofolka, grad silikonskih pjevačica, kriminalaca i ratnih zločinaca.

Image

Sise Sheyla Hershey

S.K./ 13.1.2012. u 13:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Američki novinar Thomas Morton iznajmio je Yugo, provozao se prostorom nekadašnje Jugoslavije i snimio dokumentarac 'Poročni vodič - Srbija'.

"Dok smo mi ostali slušali grunge, u državama bivše Jugoslavije odvijala su se masovna ubojstva zbog etničkih razlika. U želji da proslavimo 12 godina bez genocida, odlučili smo iznajmiti Yugo i proputovati Balkanom, kako bismo shvatili u čemu je stvar sa svim time", napisali su autori u najavi dokumentarca.

Morton se tako naivno upustio u istraživanje beogradske turbofolk scene. Iako je na početku svog dokumentarca odmah istaknuo kako je turbofolk postao najveći izvozni proizvod u Srbiji nakon ratnih zločina, ni sam nije očekivao da je tamošnja glazbena scena 'dovedena do apsurda'.

"Glazba je bila pojačana na najjače, laseri su nam upereni ravno u oči. Većina djevojaka ima silikonske grudi, a šokantna je i količina sumnjivih muškaraca koji se druže sa turbofolk ljepoticama", pojasnio je novinar nakon izlaska u noćni klub s pjevačicom Gogom Sekulić, koju je proslavio hit 'Gaćice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako su novinari s onu stranu 'bare' povezali ratne zločine, turbofolk, beskonačno ispijanje alkohola, silikonsku dolinu i kriminalce u jednu priču, pogledajte u isječku dokumentarca.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ekskluzivno otkrivamo

Tony Cetinski priželjkuje po treći put postati otac: je li njegova Dubravka trudna?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba