Ostalo

Berlusconi 'simbolično' oženio 53 godine mlađu političarku u usponu

Par se zakleo na vječnu ljubav, ali bez pravne moći. Gotovo pa ne postoji detalj koji ovaj čin razlikuje od pravog vjenčanja, ali s istim zaljubljeni golupčići ipak pred Bogom i državom nisu u službenom braku

T.M.
21.03.2022 18:00

Jedan od najkontroverznijih milijunaša i bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi i njegova izabranica, političarka u usponu Marta Fascina ''izgovorili su simboličnosudbonosno da' u vili Gernetto u Lesmi!

Umirovljeni političar i čak 54 godine mlađa djevojka 'simbolično su se vjenčali' u krugunajbližih prijatelja i obitelji, a strani mediji pišu kako je intimnom činu prisustvovalo 60-ak gostiju.

Iako je djevojka bila u bijeloj haljini koja neodoljivo podsjeća na vjenčanicu, a s partnerom je rezala svečanu tortu na nekoliko katova, baš onako kako to rade na pravom vjenčanju, strani mediji pišu kako ipak nije riječ o službenom vjenčanju jer je nedostajao vjenčani certifikat.

Što to točno znači? To znači da se par zakleo na vječnu ljubav, ali bez pravne moći. Gotovo pa ne postoji detalj koji ovaj čin razlikuje od pravog vjenčanja, ali s istim zaljubljeni golupčići ipak pred Bogom i državom nisu u službenom braku.

I dok neki pišu kako je riječ o romantičnom potezu koji dokazuje kako 54 godine mlađa djevojka nije s bivšim premijerom iz osobnih interesa, drugi komentiraju kako je to sebično i nepošteno prema 'lažnoj mladoj'.

'Marta, prema tebi osjećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, pomogla si mi. Nadopunjavaš me, ne bih mogao živjeti bez tebe. Ispunjavaš moj život',rekao je Silvio, koji je 2020. godine prekinuo vezu s 34 godine mlađomFrancescom Pascale jer je, vjerovali ili ne, prestara za njega.

Fotografije pogledajte ovdje.