Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ČOVJEK KOJI JE PREVARIO ZEMLJU

Berlusconi zaratio s Madonnom

Suradnici talijanskog premijera 'opleli' su po Madonni jer nije nahvalila njihovog šefa. Očito je povrijedila 'Papijev' ego.

Image
E.M./ 13.9.2011. u 17:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Suradnici Silvija Berlusconija optužili su Madonnu da je svojim neugodnim komentarom na račun talijanskog premijera "uvrijedila" milijune Talijana, pišu u utorak talijanski mediji.

"Madonna je uvrijedila milijune naših sunarodnjaka. Madonna ne priznaje demokratski izbor milijuna Talijana koji su htjeli ovu vladu i glasovali su za nju po savjesti", upozorila je državna tajnica Daniela Santanche.

U prigodi predstavljanja svog filma "W.E" na festivalu u Veneciji, zvijezda popa je rekla za talijanski tjednik "Oggi": "Što mislim o Berlusconiju? Ne želim sada o tome govoriti. Pa britanski tjednik The Economist je već sve rekao, zar ne?"

The Economist je na svojoj naslovnici u broju od 9. lipnja nazvao Berlusconija "čovjekom koji je prevario cijelu zemlju". To je bio četvrti put u deset godina da britanski tjednik žestoko napada talijanskog premijera.

"Jako sam razočarana što Madonna preuzima teze The Economista. Očito ima komunističke predstavnike za medije koji su je nagovorili na tu izjavu", uzvratila je Gabriella Carlucci, zastupnica Stranke sloboda, desne stranke Silvija Berlusconija.

Državni tajnik za obitelj Carlo Giovanardi je pak kazao da "gospođa Ciccone (Madonna) podupire homoseksualne zajednice. Zato je protiv naše kulture i našeg ustava koji ne predviđaju istospolne brakove".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Što kažete?

Polemika oko odjevne kombinacije: Je li Nataša Bekvalac ovaj put pretjerala ili samo prati svjetske trendove?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba