Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
želi pomoći

Beyonce izvodi novu verziju hita 'Mi gente' za žrtve uragana

Beyonce je još jednom dokazala da je velika humanitarka. Odlučila se uključiti u prikupljanje sredstava za žrtve uragana u Portoriku i Meksiku

Tabloid.hr/Hina/ 29.9.2017. u 14:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Beyonce je ovih dana na društvenim mrežama najavila kako će udružiti snage s kolumbijskim pjevačem J. Balvinom i francuskim DJ-em Willyjem Williamsom u izvedbi remiksa "Mi gente", njihova velikog hita u reggaeton ritmu. Sav prihod od prodaje namijenjen je žrtvama uragana koji je nedavno poharao Portoriko, Meksiko i Karibe. 

Pjevačica je nekoliko dana ranije najavila održavanje koncerta na kojemu će, među ostalima, ona i njezin suprug Jay-Z prikupljati sredstva za humanitarne udruge i žrtve pogođenih područja. Uvod u taj događaj je spomenuti remix koji s kolegama izvodi dijelom na španjolskom jeziku. 

Suradnja s Balvinom i Williamsom označava povratak megazvijezde glazbi nakon što je 13. lipnja rodila blizance. U jednom dijelu hita pjevačica ih spominje, istodobno pozivajući obožavatelje na donacije.

Osim toga, Beyonce je otkrila da više nigdje ne ide bez nakita posvećenog svojoj djeci. Naime,  snimila je i video u kojem je pokazala kakav nakit voli, pa je tako otkrila da sada na prstenjaku nosi tri prstena sa slovima, B kao Blue Iyv, R kao Rumi i S kao Sir. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DJEČJA ISKRENOST

Djevojčica upitala Kelavu: 'S kime spavaš?'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba