Play ponuda
Play ponuda
BEYONCE OPET U HRVATSKOJ

Beyonce je u Zagrebu! Pogledajte zadnje minute prije koncerta

Nešto iza 14 sati avion iz Londona sletjeo je u zagrebačku zračnu luku Pleso, a u njemu je najvrijedniji teret bila r'n'b diva Beyonce, koja večeras nastupa u Areni.

RTL/ 17.4.2013. u 13:44
Play ponuda

Jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda današnjice, Beyonce, oko dva sata sletjela je u zagrebačku zračnu luku. Pjevačica je stigla privatnim avionom iz Londona.

Dočekala su je dva crna kombija, u koja je ušla skrivajući se od bliceva fotoaparata i kamera. Lijepa glazbenica uputila se prema jednom zagrebačkom hotelu gdje će se odmarati do večerašnjeg spektakla u Areni.

"Došla sam samo zbog nje, uzbuđena sam! Ne mogu vam uopće opisati koliko! Slikala sam se ujutro s plesačicama i očekujem večeras spektakl", priznala je jedna obožavateljica iz Splita koja je čekala Beyonce ispred hotela.

Oko 300 tona opreme je s dva jumbo jeta iz Amerike prebačeno u London, a zatim kamionima u Beograd, odakle su rekviziti jučer stigli u Zagreb. Oko 150 radnika upravo u ovim trenucima sprema pozornicu za večerašnji nastup Queen Beyonce, prije koje će nastupiti Franka Batelić.

Ispred hotela Westin, u kojem će boraviti američka pjevačica, jako je policijsko osiguranje, fanova zasad nema u većem (ni manjem) broju.

Barnaby Davies i Johnny Holan, dva simpatična člana ekipe R'n'B dive, otkrili su nam da pozornica još nije gotova, da se u Arenu još uvijek unose djelovi, ali da će sve biti spremno do navečer.

Beyonceine plesačice su u utorak uživale na zagrebačkoj špici, a snimljene su na kavi na terasi jednog kafića na Cvjetnom trgu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
AS U RUKAVU

Koliko naše zvijezde zarađuju u dijaspori?

Play ponuda

Više s weba