Play ponuda
Play ponuda
počela 'on the run' turneja

Beyonce pokazala zašto ima najslavniju guzu na svijetu

Dok se Beyonce zavodnički izvijala oko šipke, imala je crni triko kojem je gornji dio čipkast, a donji su bile hlačice na kojima je tkanina koja bi trebala pokrivati stražnjicu izrezana.

Image
Foto: www.beyonce.com/Kevin Mazer
RTL/ 27.6.2014. u 13:42
Play ponuda

Beyonce i Jay Z u Miamiju su započeli svoju zajedničku 'On The Run' turneju i već na prvom nastupu su pokazali da će se obožavateljima definitivno isplatiti novac koji su uložili u ne baš tako jeftine ulaznice.

Osim izvedbe svojih najvećih hitova, najpoznatiji glazbeni par priredio je pravi show.

Image
Foto: www.beyonce.com/Kevin Mazer
Image
www.beyonce.com/Kevin MazerNa prvom koncertu turneje Bey je još jednom pokazala zašto je mnogi smatraju najseksi ženom na svijetu. Koreografije koje je pjevačica izvodila, a u kojima je uz publiku uživao i njen suprug, oduševile su njene obožavatelje. Beyonce se u oskudnim odjevnim kombinacijama zavodnički izvijala i mrdala bokovima i guzom dok ju je Jay Z promatrao sa strane.

Među brojnim outfitima koje je Beyonce izmijenila na nastupu bili su triko od kože i mrežastog materijala, kombinezon od kristalića, 'vruće' traper-hlačice i košulja, šareni triko i brojne druge, svaka sve više seksi od prijašnje.

Image
Foto: www.beyonce.com/Kevin Mazer
Image
www.beyonce.com/Kevin MazerIpak, najprovokativnija odjevna kombinacija je bila ona u kojoj se zavodnički izvijala oko šipke. Imala je crni triko kojem je gornji dio bio čipkast, a donji su bile hlačice na kojima je tkanina koja bi trebala pokrivati stražnjicu bila izrezana.

Po do sada viđenome, čini se kako su Bey i Jay započeli najvruću turneju ikada.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nova avantura

Popunjava si životopis: vojvotkinja Kate bit će urednica online medija

Play ponuda

Više s weba