Ostalo

Beyonce prekršila vlastito pravilo i napravila nešto što dosad nikad nije

Beyonce je ugodno iznenadila obožavatelje svojim potezom na Instagramu

Tabloid.hr
07.09.2018 11:20

Ako pratite Beyonce na Instagramu, vjerojatno se primijetili da pjevačica nikad ne stavlja opise svojih fotografija. Njezin je profil zamišljen kao 'foto dnevnik' njenog života i smatra da fotke govore same za sebe.

No, Queen Bey upravo je prekršila vlastito pravilo i napisala podužu poruku kojom se osvrnula na proteklu godinu povodom svog 37. rođendana.

"S 36 godina sam postala majka troje djece. Dojila sam blizance. Obnovila zavjete sa suprugom s kojim sam deset godina u braku. Vratila sam se na pozornicu i odradila Coachellu nakon trudnoće. Onda smo suprug i ja izdali zajednički album. I sada smo na turneji po svijetu i uživamo. Ova godina bila mi je jako značajna i zahvaljujem Bogu za sve ljude u mom životu. Hvala vam svima na pozitivnoj energiji i predivnim rođendanskim željama. Veselim se tome što ću nastaviti učiti iz svoje prošlosti, živjeti u sadašnjosti i predavati se budućosti. Volim vas, Hive. B", napisala je Beyonce svojim obožavateljima i objavila nekoliko fotografija s intimne proslave rođendana na Sardiniji.

Fotka s ovim dirljivim pismom fanovima zaradila je najviše lajkova pa ju je u manje od 24 sata lajkalo 7.5 milijuna ljudi.