Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
iznenadila obožavatelje

Beyonce prekršila vlastito pravilo i napravila nešto što dosad nikad nije

Beyonce je ugodno iznenadila obožavatelje svojim potezom na Instagramu

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 7.9.2018. u 11:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako pratite Beyonce na Instagramu, vjerojatno se primijetili da pjevačica nikad ne stavlja opise svojih fotografija. Njezin je profil zamišljen kao 'foto dnevnik' njenog života i smatra da fotke govore same za sebe. 

No, Queen Bey upravo je prekršila vlastito pravilo i napisala podužu poruku kojom se osvrnula na proteklu godinu povodom svog 37. rođendana.

"S 36 godina sam postala majka troje djece. Dojila sam blizance. Obnovila zavjete sa suprugom s kojim sam deset godina u braku. Vratila sam se na pozornicu i odradila Coachellu nakon trudnoće. Onda smo suprug i ja izdali zajednički album. I sada smo na turneji po svijetu i uživamo. Ova godina bila mi je jako značajna i zahvaljujem Bogu za sve ljude u mom životu. Hvala vam svima na pozitivnoj energiji i predivnim rođendanskim željama. Veselim se tome što ću nastaviti učiti iz svoje prošlosti, živjeti u sadašnjosti i predavati se budućosti. Volim vas, Hive. B", napisala je Beyonce svojim obožavateljima i objavila nekoliko fotografija s intimne proslave rođendana na Sardiniji.

Fotka s ovim dirljivim pismom fanovima zaradila je najviše lajkova pa ju je u manje od 24 sata lajkalo 7.5 milijuna ljudi. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POLJUPCI ZA RUPČIĆA

Zrinka Cvitešić ljubi strasno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba