Ostalo

Beyonce u novom dokumentarcu otkrila dosad nepoznate detalje iz osobnog života: 'Trudnoća je bila...

Beyonce je opravdala titulu kraljice iznenađenja, izbacivši dokumentarac i album 'Homecoming' koji se fokusira na njezin prošlogodišnji nastup na Coachelli

Tabloid.hr
17.04.2019 15:49

'Homecoming', dokumentarni film o Beyonecinom prošlogodišnjem nastupu na Coachelli, od danas je dostupan na Netflixu.

Radi se o tajnom projektu na kojem je pop diva dugo radila, ali ni ovoga puta nije nedostajalo iznenađenja. Naime, uz dokumentarac je izbacila i istoimeni novi album, odnosno live snimku nastupa s Coachelle. Radi se o povijesno značajnom nastupu budući da je Beyonce bila prva Afroamerikanka na listi glavnih izvođača tog festivala.

Osim nastupa, pjevačica je u dokumentarcu otkrila i neke detalje iz privatnog života, poput trudnoće s blizancima Sirom i Rumi .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Tu je trudnoću okarakterizirala kao "iznimno tešku" jer je razvila preeklampsiju. To je stanje kojeuključuje povišeni krvni tlak, kaoi prisutnost proteina u mokraći. Kim Kardashian je tijekom trudnoće s prvom kćeri North prolazila kroz iste muke. "Moje je tijelo prošlo kroz puno više nego što sam mislila da može", priznala je Bey.

Pjevačica je trebala nastupati na Coachelli 2017., ali je nastup odgodila za iduću godinu upravo zbog neočekivane trudnoće.

Rodila je u lipnju 2017., a otkrila je da porod također nije prošao glatko. "U maternici je jednom od djecenekoliko puta zastalo srce pa sam morala na hitni carski rez", otkrila je u dokumentarcu.

Nastup na Coachelli je označio njezin povratak na pozornicu nakon izazova koji su došli i nakon poroda.

Beyonce tvrdi da se "nije osjećala kao ona" pa neke plesne pokrete iz koreografijenijemogla izvesti na svoj način. "U početku je bilo puno grčeva i iznutra moje tijelo jednostavno nije bilo povezano. Moj um nije bio tamo, htio je biti sdjecom. Ono što ljudi ne vide je žrtva", otkrila je pjevačica.

"To je moj prvi povratak doma -na pozornicunakon poroda pa sam sama stvorila svoj doček i to je teško. Bilo je dana kada sam mislila da nikada neću biti kao prije, ista u fizičkom smislu, da moja snaga i izdržljivost više nikada neće biti isti", dodala je.

'Homecoming' uključuje dosad neviđene fotografije i kućne snimke iz Beyonceinog života u kojima, između ostalog,progovara o svojem majčinstvu. "Pokušavam shvatiti kako balansirati kreativnost ibriguo šestogodišnjakinji i blizancima kojima sam potrebna", kazala je pjevačica.