Play ponuda
Play ponuda
FANOVI ODUŠEVLJENI koncertom

Beyonce: Za Hrvatsku me vežu samo lijepe uspomene!

Naša Franka je bila oduševljena, svojim i Beyonceinim nastupom, upoznala se sa slavnom pjevačicom i poklonila joj 'stajliš' tajice mladih hrvatskih dizajnera i maslinovo ulje.

RTL/ 18.4.2013. u 8:15
Play ponuda

Iza 23 sata u srijedu završio je dvosatno audio-vizualni spektakl u zagrebačkoj Areni. Beyonce je imala sjajan kontakt s publikom, prisjetila se odmora na Jadranu te je rekla da je za Hrvatsku vežu samo lijepe uspomene.

Na koncertu su pušteni i iscječci iz dokumentarca navodno snimljeni na Hvaru.

Image
Foto:
ImageNaša Franka je bila oduševljena, svojim i Beyonceinim nastupom, upoznala se sa slavnom pjevačicom i poklonila joj 'stajliš' tajice mladih hrvatskih dizajnera i maslinovo ulje.

Usred koncerta na malom stageu Beyonce se poklonila Franki koja je bila odmah ispred nje u publici i rekla 'Give it up for Franka'.Beyoncein sljedeći koncert održava se u Bratislavi pa su kamioni s opremom iz Zagreba odmah poslije koncerta krenuli prema Slovačkoj, a r'n'b diva tamo se uputila jutros.

Image
Foto: PIXSELL
Image
PIXSELL


U Zagreb su došli fanovi iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja, uglavnom cure, ali je bilo i muškaraca, jedan čak iz Istanbula.

Fanovi su ekstatično vrišteći izlazili iz Arene, očigledno oduševljeni koncertom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAKON SAMO DVA TJEDNA

Pukla ljubav: Izbacio 22-godišnju djevojku iz kuće

Play ponuda

Više s weba