Ostalo

Beyonce: Žene trebaju posjedovati svoju seksualnost

Pop diva je naglasila kako ne voli 'brusiti' svoje pjesme, a osvrnula se i na žensku seksualnost te u čemu su sve one žrtve za razliku od muškaraca.

I.H.
09.04.2014 08:31

Beyonce je osvanula na naslovnici časopisa Out , no to je izvela nenajavljeno, u tajnosti kao što je napravila i s izdavanjem svog petog albuma u prosincu 2013. godine.

Pop diva se na naslovnici pojavljuje u duhu starog Hollywooda s platinastom perikom i u toplesu, a uz njezinu fotografiju stoji samo riječ Power (Moć).

Bey se tako osvrnula i na svoj zadnji album Beyonce, koji odlikuju sirov i iskren opis ženske seksualnosti.

"Žene trebaju posjedovati svoju seksualnost. Muškarci su slobodni izražavati svoju seksualnost dok žene ne", rekla je pjevačica te naglasila kako su žene oduvijek podložne i ranjive, čemu treba stati na kraj.

"Žene su uvijek u ulogama žrtava, ali žene su puno više od toga", rekla je pop diva.

Otkrila je kako je baladu XO snimila u samo nekoliko minuta jer je bila bolesna i odlučila ostaviti tu prvotnu verziju te napomenula kako ne voli 'brusiti' verzije pjesama jer voli male nesavršenosti koje ima svaka demo snimka.

"Sretna sam što ohrabrujem nekoga tko se smatra potlačenom manjinom. Svi smo mi isti i svi želimo iste stvari: pravo da budemo sretni, da budemo ono što jesmo i da volimo koga želimo", rekla je Beyonce.