Play ponuda
Play ponuda
zgodna yovanna

Bieber ima novu curu koja je jedva punoljetna i voli se slikati polugola

Mladi pjevač bio je dugo vremena sa Selenom Gomez, no čini se kako je bacio oko na novu ljepoticu. Njezino ime je Yovanna Ventura, bavi se modelingom, ima 18 godina i još uvijek ide u srednju školu u Miamiju.

Image
Foto: Instagram
RTL/ 8.5.2014. u 12:12
Play ponuda

Justin Bieber je proteklih nekoliko dana snimljen u društvu nove, do sada prilično nepoznate, ljepotice. Naravno, njena anonimnost nije dugo trajala jer su mediji vrlo brzo saznali da je njezino ime Yovanna Ventura, da se bavi modelingom i da ima 18 godina te da još uvijek ide u srednju školu u Miamiju.

Yovanna je vrlo popularna na društvenim mrežama, a otkako je snimljena s Bieberom, broj njezinih sljedbenika na Instagramu svakim danom raste.

Ova mlada dama svih 225 tisuća 'prijatelja' voli razveseljavati fotografijama svog polugog tijela, a često im daje uputstva kako se hraniti i vježbati.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram"Justin ju je htio upoznati pa ju je potražio. Nije se još jako zahuktalo, ali puno se druže u zadnje vrijeme. Odnos im cvjeta, ne bi me čudilo da su već i službeno u vezi. Komuniciraju od ožujka kad ju je on kontaktirao. Početkom travnja, kad je on došao u Miami, družili su se za vikend. Tad su proveli zajedno par dana. Još uvijek se upoznaju", otkrio je neimenovani izvor za E!Online.

Čini se kako je mladi pjevač, oko kojeg se često povlače brojne kontroverze, prebolio svoju dugogodišnju ljubav Selenu Gomez i bacio oko na novu ljepoticu.

S njihovog posljednjeg susreta, u Los Angelesu, Yovanna je na Instagramu objavila fotku uz koju je napisala: "S mojim prijateljem Justinom Bieberom".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Play ponuda

Više s weba