Ostalo

Bieber postaje otac? Vijest obznanio na Instagramu fotkama s ultrazvuka i 'trudne' Hailey

Budući da se već nagađalo da je pjevačeva supruga trudna, njegove su fotografije s Instagrama samo potpirile glasine

Tabloid.hr
02.04.2019 09:38

Justin Bieber je u ponedjeljak na Instagramu objavio fotografije iz kojih se dalo zaključiti da je njegova supruga Hailey Baldwin trudna.

Prvo je podijelio fotografiju s ultrazvuka na kojem se vidi fetus u trbuhu, no uz nju nije ništa napisao. Budući da se neko vrijeme šuška o Haileyinoj trudnoći, fanovi su odmah zaključili da se Bieberi čekaju prinovu.

Pjevač je ubrzo objavio još jednu fotografiju. Na njoj se njegova supruga na ginekološkom pregledu drži za trbuh, a uz nju je napisao: "Ako ste mislili da je ovo samo prvotravanjska šala..."

Obožavatelji su to shvatili kao potvrdu Haileyine trudnoće i počeli ga zasipati čestitkama u komentarima.

Kada je postigao što je htio i užario društvene mreže, Bieber je objavio fotografiju s ultrazvuka na kojoj se umjesto fetusa nalazi psić te na taj način opovrgnuo trudnoću. "Čekaj, bože, je li to... PRVOTRAVANJSKA ŠALA", napisao je uz fotku i razbjesnio dio obožavatelja.

Dok su mu neki čestitali na genijalnoj podvali, drugi su ga prozvali da je bezobrazan prema parovima koji se trude začeti dijete ili su ga izgubili.

"Kao žena koja ne može imati djecu smatram ovo degutantnim i ponižavajućim", komentirala je jedna pratiteljica. "Ovo je je**no sramotno. Nadam se da ti i tvoja obitelj nikada nećete doživjeti pobačaj ili neplodnost. Nemate pojma kako je to", dodala je druga razočarana pratiteljica.