Ostalo

Bieber prekinuo s curom zbog koje je obrisao Instagram i javno zaratio sa Selenom Gomez

Pjevač se zbog nje posvađao s obožavateljima, upustio se u svađu sa Selenom Gomez, a onda je ubrzo došao kraj njihovoj vezi

vijesti.hr
20.09.2016 09:10

Iako se činilo da se Justin Bieber stvarno zaljubio u mladu Sofiu Richie , od koje se nije odvajao nekoliko tjedana,čini se kako je i toj romansi došao kraj.

Pročitajte još
A gdje je Sofia? Justin Bieber uhvaćen s misterioznom plavušom u Londonu

Njihova veza prilično je potresla Bieberov 'svemir', iako je par bio zajedno tek nekoliko mjeseci.

Bieberovi obožavatelji nisu baš najbolje prihvatili njegovu novu simpatiju pa su fotografije na kojima je pozirao s njom zasuli zločestim komentarima. Biebsov odgovor na to bio je - brisanje Instagram računa,

U cijelu priču se uvukla i pjevačeva bivša, Selena Gomez , koja mu je poručila da, ukoliko se ne može nositi s mržnjom prema svojoj djevojci, neka prestane objavljivati njihove zajedničke fotografije. Napisala mu je i da se ne ljuti na svoje obožavatelje jer su ga oni voljeli i podržavali kad nitko drugi nije.

Bieber joj nije ostao dužan pa je napisao kako mu je zabavno da ga neki ljudi koriste kako bi skrenuli pažnju sa sebe.

Pročitajte još
Justin Bieber više ne može: posvađao se s obožavateljima i izbrisao Instagram

Iako je njegova veza s mladom Sofijom napravila pravi kaos, čini se kako ona Bieberu baš i nije puno predstavljala jer je društvo ove 18-godišnjakinje zamijenio onim britanske manekenke Bronte Blampied .