Ostalo

Bijes, tuga ili u laži su velike oči? Princ William viđen prvi put nakon izjava svog brata o njihovom...

Princ Harry napokon je otkrio svijetu u kakvom je odnosu sa svojom obitelji.

Tabloid.hr
10.03.2021 12:10

Svijet ne prestaje pričati o šokantnom intervjuu princa Harryja i Meghan sa slavnom Oprah Winfrey .

Kraljevski par brutalno je iskreno prokomentirao kraljevsku obitelj, razloge odstupanja s dužnosti, a saznalo se i kako je njihovu obitelj brinula boja kože njihovog sina Archieja . Tako je Meghan Harryjevu obitelj otvoreno nazvala rasističkom, a priznala je i kako si je u jednom trenutku htjela oduzeti život.

Raspričao se i Harry, a napokon je otkrio u kakvim je odnosima sa starijim bratom Williamom, bakom kraljicom Elizabetom II. i ocem, princom Charlesom .

Otkrio je da je kraljica znala da će Meghan i on napustiti kraljevski dvor te da joj nije zataškavao. "Imam previše poštovanja prema njoj", rekao je. "Imao sam tri razgovora s bakom o toj temi i dva s ocem prije nego što je prestao primati moje telefonske pozive. Onda mi je rekao, 'možeš li sve ovo napisati na papir?'", otkrio je Harry i dodao da ga je princ Charles razočarao. "On je prošao kroz sličnu situaciju. On zna kako boli. Uvijek ću ga voljeti, ali mnogo se patnje dogodilo. Iako, popravak našeg odnosa ostao je moj prioritet", rekao je i dodao da ni njegov odnos s bratom, princem Williamom nije u najboljoj fazi. "Trenutno si dajemo prostora", rekao je i dodao da ga mnogo voli jer su zajedno prošli kroz pakao.

Ubrzo je na intervju reagirala i palača kratkim službenim priopćenjem. "Cijela je obitelj jako tužna zbog saznanja kako je nekoliko prošlih godina bilo izazovno za Harryja i Meghan. Problemi koji se spominju, osobito onaj koji se tiče rase, su zabrinjavajući. Obitelj je to shvatila jako ozbiljno i riješit će ih privatno. Harry, Meghan i Archie će uvijek biti voljeni članovi obitelji", stoji u izjavi.

Princ William

(FOTO: www.profimedia.hr)

U danima nakon intervjua, viđeni su Charles, William i Kate Middleton koji nisu izgledali nimalo raspoloženo. Osim Charlesa koji se hihotao pred kamerama, no mnogi su to protumačili kao glumu.

Princ William viđen je kako se vozi po Londonu, a imao je poprilično zbunjen izraz lica, što nakon svega nimalo ne čudi!

Specijal koji je prikazan u programu RTL-a u ponedjeljak navečer još uvijek možete pogledati na RTLplayju sasvim besplatno, OVDJE !