Play ponuda
Play ponuda
domoljub i hrvatina

'Bijesni psi i crvena banda su mi objavili rat!'

U intervjuu koji je Thompson dao na svojoj službenoj internetskoj stranici obrušio se na novinare već poznatom retorikom. Naziva ih 'bijesnim psima', koji sve rade kako bi sabotirali izlazak njegova novog albuma. USKOK, neplaćeni porez i crne fondove - nije spomenuo.

RTL/ 14.6.2012. u 18:16
Play ponuda

Nečastivi novinari krive su za sve. Dosadni su, lažu i petljaju sve ne bi li mu naštetili. Kaže to čovjek koji pred novinare nije stao još od kad su HDZ-ovi slavuji USKOK-u priznali da su mu isplatili pola milijuna eura da u predizbornoj kampanji ne radi svoj posao, preciznije da ne pjeva ni za koga.

Pred novinare ne staje, ali je zato ekskluzivni intervju dao uredništvu svog portala. Jer tko će kome ako ne svoj svome. Ili u ovom slučaju sam sebi.

"Izmišljaju zato jer žele stvoriti u javnosti dojam da sam nešto kriv i pokušavaju moju publiku okrenuti protiv mene", kazao je Thompson.

Nastavlja govoreći kako medijima to neće uspjeti jer takvim novinarima, kaže, narod više ne vjeruje. To što mu sveto domoljubno ime spominje bivši HDZ-ov rizničar na sudu je valjda također kriva sedma sila.

"Jer mi je Ivo Sanader za tu svrhu rekao da pripremim 100 do 200.000 eura. Kad sam to prenio Sanaderu, rekao mi je da se snađem kako znam, samo neka mu se taj novac isplati", čitala je Ivana Čalić, sutkinja županijskog suda u Zagrebu, izjavu Mladen Barišić.

Povrijedilo je i to Thompsona pa je i sutkinju okrivio kako njegovu publiku nastoji okrenuti na krivu stranu.

"Ma, nije to ništa, biti će oni i žešći. Približava se proslava Dana pobjede u Čavoglavama, a dolazi i moj novi album", objasnio je najveći Hrvat zašto su sada svi udarili granjem i kamenjem po njemu.

Možda na promociji albuma smogne snage te objasni nečastivim novinarima, ali i svojoj publici zašto se povlači po stranicama crne kronike.  

"Ta crvena banda mi je objavila rat, a ja im poručujem da će ga i imati"
, rekao je pjevač.

'Crvena banda, bijesni psi', to su epiteti kojima nas časti hrabri ratnik iz Čavoglava 'časti'. Još kad bi se tu hrabrost usudio pokazati javno, onda bismo se možda i uvrijedili. Ovako je Thompsonova puška opet opalila u prazno. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba