Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vesna Avramović

Bila je jedna od najljepših žena! Ovako danas izgleda prva supruga srpskog glazbenika Željka Joksimovića

Svi dobro znaju kako izgleda supruga glazbenika Željka Joksimovića, ali samo najveći obožavatelji znaju kako je izgledala žena kojoj se prvi put zakleo na vječnu ljubav

Image
Foto: Instagram
T.M. / 3.8.2022. u 13:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srpski glazbenik Željko Joksimović deset godina u skladnom je braku s voditeljicom Jovanom Joksimović. Proslavljeni par zajedno ima troje djece, kćeri Anu i Srnu te sina Kostu, a glazbenik ima i kćer Minu koju je dobio iz prvog braka sa samozatajnom Vesnom Avramović koja je svojedobno izjavila kako se ne želi medijski eksponirati već živi mirnim životom daleko od kamera i reflektora.

No, kako najstarija Željkova kći Mina često na društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije, javnost danas jako dobro zna kako izgleda Vesna, žena koja je svojedobno slovila za jednu od najljepših djevojaka na ovim prostorima. Nedavno je najstarija nasljednica objavila i njihovu zajedničku fotografiju, a mnogi su se složili kako ''jabuka ne pada daleko od stabla'' te su objavu zatrpali pozitivnim komentarima.

Inače, Željko i Vesna vjenčali su se na početku njegove glazbene karijere, kada je on imao samo 23 godine. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima zbog zajedničkog djeteta. Prije više od deset godina glazbenik je tražio poništenje crkvenog braka kako bi se na vječnu ljubav 2012. godine mogao zakleti svojoj drugoj supruzi, Jovani Joksimović koja je, kako kaže, ljubav njegova života.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
manje poznate polovice

Dijeli ih nekoliko minuta razlike: Slavne osobe za koje niste znali da su blizanci

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba