Ostalo

Bila je Miss Universe, a sad je osvojila još jednu titulu: Olivia Culpo je najseksi žena na svijetu

Olivia Culpo danas je jedna od najpoznatijih modnih influencerica, a obožavaju je i žene i muškarci

Tabloid.hr
13.06.2019 10:43

Časopis Maxim svake godine bila najseksi ženu na svijetu, a ta je titula ove godine pripala Oliviji Culpo .

Nekadašnja Miss Universe danas je jedna od najpoznatijih modnih influencerica na Instagramu, a zbog svog besprijekornog stila redovito završava na listama najbolje odjevenih žena u Hollywoodu.

Cuplo se modelingom počela baviti 2010., a dvije godine kasnije postala je Miss SAD-a, a zatim i Miss Universe. Bila je prva pobjednica iz SAD-a na tom natjecanju nakon 15 godina.

No, 27-godišnja Olivia je puno više od samo lijepog lica. Odlično pjeva i svira violončelo pa svojim pratiteljima na Instagramu često priredi 'mini koncert'. Bavi se i obiteljskim poslom, a to je vođenje restorana svog oca.

Olivia je dvije godine bila u vezi s Nickom Jonasom , a nakon prekida 2015. započela je vezu s igračem američkog nogometa, Dannyjem Amendolom . No, ni ta veza nije imala sretan kraj - prekinuli su u travnju, a Amendola je nakon toga izjavio da Culpo opsjednuta objavljivanjem svog života na društvenim mrežama te da samo želi biti primijećena i na internetu i u Hollywoodu.

Olivia Culpo i Nick Jonas

www.profimedia.hr

Sličnog je mišljenja i Nick , današnji suprug Priyanke Chopre . Oliviji je posvetio pjesmu 'Jealous' u kojoj pjeva "želio bih da nisi sve morala objaviti, želio bih da si nešto sačuvala samo za mene".