Ostalo

Bila je na plastičnoj operaciji? Melania se nakon tri tjedna napokon pojavila u javnosti

Američka prva dama Melania Trump u ponedjeljak se pojavila po prvi put u javnosti nakon operacije bubrega prije tri tjedna

Tabloid.hr - Hina
05.06.2018 09:46

Američka prva dama Melania Trump u ponedjeljak se pojavila po prvi put u javnosti nakon operacije bubrega prije tri tjedna i sudjelovala u Bijeloj kući na svečanosti dodjele odličja obiteljima poginulih vojnika.

U priopćenju izdanom tim povodom navela je da joj je čast primiti u Bijeloj kući obitelji poginulih i odati priznanje njihovoj žrtvi.

Na ovu svečanost novinari nisu bili pozvani, a objavljena je samo službena fotografija.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Svima onima koji su izgubili svoje voljene u službi naše domovine, naša nacija suosjeća zajedno s vama", navela je Melania u priopćenju iz njezina ureda. "To je svečani podsjetnik da smo mi, američki narod, sposobni živjeti slobodno kako i živimo zahvaljujući nesebičnoj žrtvi naših muškaraca i žena u vojnim odorama", dodaje se.

Četrdesetosmogodišnja Prva dama 14. svibnja je bila podvrgnuta operaciji bubrega, a pet dana kasnije izišla je iz bolnice. Njezin dugotrajan izostanak iz javnosti izazvao je spekulacije o tome da je oporavak bio teži nego li se to priznaje, da je možda imala plastičnu operaciju ili čak da je napustila Bijelu kuću .

U odvojenom priopćenju njezine glasnogovornice navodi se prijekor koji je Melania uputila na adresu medija zbog tih spekulacija .

"Gospođa Trump je uvijek bila jaka i neovisna žena koja je svoju obitelj i svoje zdravlje stavila ispred svega drugoga i to se neće promijeniti zbog tiska", navela je glasnogovornica, a objavio CNN.

"Ona je uvjerena u ono što radi, kao i u svoju ulogu i zna da je sve ostalo nagađanje i glupost", dodaje se.

Melania Trump nije, međutim, pratila tijekom vikenda svoga supruga u predsjedničkoj rezidenciji u Camp Davidu. Također, neće sudjelovati na summitu G7 u Kanadi krajem tjedna niti se pridružiti predsjedniku prilikom njegova summita sa sjevernokorejskim čelnikom Kimom Jongom Unom 12. lipnja u Singapuru, dodala je glasnogovornica.