Ostalo

Billie Eilish kritizirala Gaginu 'mesnu haljinu' iz 2010., a fanovi je napali kao nikad u životu: 'Štakore!'

Billie Eilish svojom je mini reakcijom pokrenula lavinu hejta

Tabloid.hr
08.12.2019 13:11

Svi se sjećaju sad već kultne i itekako kontroverzne haljine od mesa koju je Lady Gaga nosila 2010. godine na dodjeli MTV-jevih nagrada.Ta je haljina postala jedan od najslavnijih modnih trenutaka ovog desetljeća.

No, Billie Eilish koja vodi veganski način života i nije neki fan. Naime, u intervju za Variety njezin brat Finneas spomenuo je mesnu haljinu, a Billieina reakcija bila je samo: 'Joj!'

Uz to je napravila i grimasu zgražanja. Bilo je to sasvim dovoljno da mlada pjevačica zaradi najveći hejt ikada of Gaginih obožavatelja i to na temelji ničega.

"Slušaj štakoru, da više nikad nisi nepoštovala kraljica. Štakoru!", glasio je jedan odgovor na Twitteru. Gagini fanovi stvorili su čak i hashtag #BillieEilishIsOverParty.

Nakon niza odvratnih komentara javio se i ovaj: "To dobiješ kad ne poštuješ našu kraljicu desetljeća, droljo. 'Mala čudovišta' su te dokrajčila."

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ipak, neki su stali u obranu pjevačice i objasnili kako definitivno nije zaslužila ovakve komentare samo zato što joj se ne sviđa haljina koju je Gaga nosila prije 10 godina, a danas vjerojatno ni sama ne bi ponovila to.