Play ponuda
Play ponuda
MET GALA

Billie Eilish nosila je haljinu poznatog dizajnera, ali morao je ispuniti jedan uvjet

Popularna američka pjevačica Billie Eilish na jednom od najvažnijih modnih događaja sezone pojavila se u kreaciji Oscara de la Rente, a na suradnju s ovom modnom markom iz New Yorka pristala je nakon što je dizajner kreacije prihvatio njezin uvjet.

Image
Foto: www.profimedia.hr
RTL.HR/ 15.9.2021. u 21:53
Play ponuda

Naime, pjevačica je tražila da ova modna kuća u svojim kreacijama potpuno prestane koristiti životinjsko krzno.

Billie je veganka već sedam godina i često koristi priliku kako bi promovirala prava životinja. Ranije je već iskazivala ljutnju prema onima koji nose životinjsko krzno nazivajući ih odvratnima, a nedavno je izjavila da ne razumije kako takva praksa nije zakonom zabranjena.

Ovakav stav Billie Eilish inspirirao je Oscara de la Rente da napravi veliku promjenu. Naime, poznati dizajner već nekoliko godina ne koristi krzno na modnim revijama, ali u njihovim trgovinama i dalje se mogla pronaći odjeća napravljena od krzna.

Ovu promjenu u modnoj industriji pjevačica je podijelila i na svom Instagram profilu gdje je objavila sliku u haljini uz opis: "Hvala, Oscar de la Renta, što ste dizajnirali ovu prelijepu haljinu i oživjeli moje ideje i vizije. Bila mi je čast nositi ovu haljinu znajući da će Oscar de la Renta u budućnosti biti potpuno bez krzna"

U nastavku je dodala kako je oduševljena što su je dizajneri i cijeli tim saslušali po tom pitanju, te im poručila da su napravili promjenu koja utječe na opće dobro, ne samo za životinje već i za cijeli planet i okoliš.

“Čast mi je što sam bila katalizator i što su poslušali moje ideje o ovom pitanju”, napisala je Billie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Na kraju objave, pjevačica je pozvala i druge dizajnere da slijede Oscarov primjer te da i oni učine isto.

Pjevačica je ovim potezom izazvala lavinu pozitivnih komentara, a osim utjecaja koji ima na modnu industriju, mnogi su pohvalili i promjenu i odmak od njezinog uobičajenog stila, a kauntautorica je objasnila da je spremna prihvatiti svoju ženstvenu stranu. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedinstvena pojava

Vratila se Ivana Brkić! Gdje je bila?

Play ponuda

Više s weba