Ostalo

'Bio bi najsretniji da se Angie i Brad presele u Hrvatsku'

"Ja bi bio najsretniji da Angie i Brad sagrade svoju kuću u Istri blizu mene i da njenu djecu učim igrati karte, briškule i trešeta. I da oni dovode svoje prijatelje u ovu našu lijepu zemlju i da na taj način promoviramo našu zemlju", pred RTL-ovim kamerama je odao svoju skrivenu želju Rade Šerbedžija.

RTL
17.02.2012 19:24

Na crvenom tepihu u Areni Centar uz slavnu Angelinu među prvima su se pojavili glumci Branko Đurić , Rade Šerbedžija , Goran Kostić i Zana Marjanović te krenuli davati intervjue. Iako su svi bili uzbuđeni zbog filma, Rade se posebno ponosio zagrebačkom premijerom.

"Uzbuđen sam jer se to događa u Zagrebu, u mom gradu, u gradu kojem najviše pripadam svojim životom i jer se događa u Zagrebu koji je sam po sebi filmski grad. I tako mi je drago da najveća zvijezda u svijetu filma dođe u taj grad", izjavio je Šerbedžija.

Glumac je rekao kako ga je Angelina zamolila da večeras govori s njom na otvorenju filma te da će on to sa zadovoljstvom učiniti.

Najavio je i ponovni dolazak popularne glumice u Hrvatsku.

"Radimo na tome da dođe u Ulysess teatar ponovo, zaljubila se u naš otok i teatar. Želi nam pomoći da napravimo internacionalni teatar od toga", zaključio je Šerbedžija.

"Ja bi bio najsretniji da Angie i Brad sagrade svoju kuću u Istri blizu mene i da njenu djecu učim igrati karte, briškule i trešeta. I da oni dovode svoje prijatelje u ovu našu lijepu zemlju i da na taj način promoviramo našu zemlju".

"Od Zagreba nisam ništa drugo ni očekivao nego veliku zainteresiranost. Ja se nadam da će ljudi prihvatiti film na jedan pozitivan način", izjavio je Goran Kostić.

"Ja nisam osoba koja ima tremu koja mi smeta, ali sigurno da je u pitanju jedno uzbuđenje baš zato što se radi o ovom filmu i temi koja je nama svima jako bliska i koju smatram jako važnom. Kad vidim ovakav doček i ovakvu dobrodošlicu i ovakav divan prijem u Zagrebu naravno da sam uzbuđena", dodala je Zana Marjanović.