Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
martini sve ide od ruke

'Bit ću debela Hrvatica koja će kantati po Americi!'

Može li vas jedan dobar YouTube video dovesti do svjetske karijere? Martina Vrbos nada se upravo tome, jer je njezina obrada Adelinog hita obišla svijet i dala joj vjetar u leđa za nove radne pobjede. Osim o karijeri, Martina naveliko razmišlja o novom frajeru, a jednog je navodno pronašla u Beogradu.

RTL/ 26.7.2012. u 18:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vrckava Martina Vrbos zamijenila je hrvatsku adresu beogradskom i uspjela u onome što joj kod kuće nikako nije polazilo za rukom – dobiti gaže i polako, ali sigurno zarađivati prve honorare. Sve je počelo nastupom u Survivoru, a kulminiralo izvedbom Adeline pjesme, koja je završila na njezinoj službenoj stranici

"Javili su se odmah zli jezici pa govore da sam sama to stavila. No, da bi to sama stavila trebala bih biti hakerica", kazala je.

Hakerica nije, ali zato Martina ima neke druge vrline - samopouzdanje. Višak kilograma je pretvorila u prednost.


"Gledali su me ti menadžeri i ja sam im rekla da ću smršaviti iako sam lagala čim sam progovorila. Da mogu smršavjeti, učinila bih to prije 15 godina. No, oni su mi na to rekli: 'Ne, ne skidaj kilograme! Ostani takva kakva jesi'. Eto, valjda oni znaju što im treba u Americi. Tako će im debela Hrvatica kantat po Americi", rekla je kroz smijeh.

Martina će Amerikance, što stasom, a što glasom, oboriti s nogu. Na dijetu ne želi ići, jer je hedonistica u duši.

"Dok drugi nabadaju lubenicu, ja bih nabadala punjene paprike", izjavila je.

Eto, Martinin dečko ne mora brinuti kako će je oblačiti već čime će je nahraniti. Simpatična pjevačica bar se zna našaliti na vlastiti račun što joj redovito donosi bodove kod muškaraca.

Iako je svojedobno izjavljivala da još uvijek voli bivšeg dečka Branimira Medića Medu, navodno ga je brzo zaboravila nakon jednog Beograđanina. Nova ljubav, inozemna karijera Martini je očito ovo sretna godina.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna pjevačica

NA POPISU JE JEDNA HRVATICA: Ove djevojke navodno je ljubila Marija Šerifović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba