Ostalo

Bivša Bondova djevojka Olga Kurylenko potvrdila da je zaražena koronavirusom

Olga Kurylenko dijagnozu je potvrdila na društvenim mrežama.

Tabloid.hr
16.03.2020 10:10

Ruskinja Olga Kurylenko najpoznatija je po ulozi Bondove djevojke .

40-godišnja francusko-ukrajinska glumica sada je potvrdila kako je pozitivna na koronavirus, a dijagnoza je došla nakon što se glumica nekoliko dana osjećala loše, imala visoku temperaturu te je stalno bila umorna.

"Zaključala sam se u svom domu nakon što sam saznala da sam pozitivna na korona virus. Zapravo, bolesna sam već gotovo tjedan dana. Temperatura i umor su moji simptomi. Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno" napisala je Olga na Instagramu pored fotografije iz stana.

Olga je bila Bondova djevojka Camille Montes 2008. godine u filmu "Zrno utjehe", a agent 007 tada je bio Daniel Craig kojeg ćemo ovog travnja posljednji put gledati u toj ulozi. Bio je to 22. film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu.

Olga je i dalje glumački aktivna te je gošća raznih evenata i festivala, no nipošto ne u mjeri kao neke njezine kolegice.

S druge strane, njezin privatni život kao da ne postoji, jer ga zanosna Ruskinja skriva kao zmija noge, no neke se stvari ipak znaju.

Iza nje su dva propala braka, s francuskim modnim fotografom Cedricom van Molom iz 2000. godine koji je propao nakon 4 godine te s američkim poduzetnikom Damianom Gabrielleom s kojim je brak potrajao nešto više od godinu dana.

U listopadu 2015. godine glumica je dobila sina Alexandera Maxa s bivšim partnerom Maxom Benitzom , no od 2018. godine u sretnoj je vezi s glumcem Benom Curom s kojim živi u Londonu, a s njima je i njezin sin.