Ostalo

Bivša cura se raspričala: otkrila sve o Chrisu Evansu i kako izgleda veza s njim

Chris Evans i Jenny Slate prekinuli su prije mjesec dana, a glumica se u intervjuu za časopis New York raspričala o njihovoj vezi

Tabloid.hr
22.03.2017 14:55

Par se upoznao na setu filma 'Gifted', a u početku su bili samo prijatelji.

Kada je Chris pokazao da prema njoj gaji osjećaje koji nisu samo prijateljski, Jenny kaže da je ostala iznenađena s obzirom da je Chris prije bio u vezama s Jessicom Biel i Minkom Kelly .

"Da budem iskrena, nisam mislila da sam njegov tip. Kada sam shvatila da on gaji osjećaje prema meni, pomislila sam da me zeza. Nemojte me krivo shvatiti, ja shvaćam zašto ja mislim da sam prelijepa, ali ako netko ima određeni lifestyle, a ja sam potpuno drugačiji tip osobe, ne želim biti nečiji eksperiment", kaže glumica.

"Ako si žena kojoj je jako stalo do svoje slobode, svojih prava, zbunjujuće je hodati s osobom koju cijeli svijet gleda kao seksualni objekt", dodaje Jenny.

Iako je u početku mislila da su totalne suprotnosti, Jenny je na kraju shvatila da ona i Kapetan Amerika imaju puno toga zajedničkog.

"Chris je jedna od najboljih osoba koje sam ikada upoznala. Jako je ranjiv, ima snažne emocije i jako je siguran u njih. Kada bi obojila njegovo srce, ono bi bilo zlatno", kaže glumica.

Ipak, priznaje da joj nije bilo baš lako hodati s tako slavnom osobom.

"Chris je jako, jako poznata osoba. Za njega odlazak u restoran izgleda sasvim drugačije nego za mene. Ja imam više slobode jer nisam 'Kapetan Amerika'", kaže.

Iako su se ona i Chris rastali u dobrim odnosima, glumica priznaje da se od prekida nisu čuli.

"Nismo se vidjeli niti pričali i mislim da je tako najbolje. Voljela bi da jednog dana budemo prijatelji", zaključila je.