Ostalo

Bivša djevojka Lewisa Hamiltona: 'Tjerao me na seks utroje'

Veronica Valle tvrdi kako ju svjetski prvak Formule 1 Lewis Hamilton zastrašivao i bizarno se ponašao prema njoj

Tabloid.hr
15.01.2018 13:23

Američki model Veronica Valle bila je u kratkoj vezi sa svjetskim prvakom u Formuli 1 Lewisom Hamiltonom . Bilo je to 2015. i bili su zajedno oko tri mjeseca.

No, sada je Veronica odlučila 'pretresti' svoju vezu i usput Lewisa optužiti za bizarno ponašanje.

Upoznali su se na društvenoj mreži, i Lewis ju je pozvao da iz Houstona gdje živi dođe na Barbados.

"On je dvostruka ličnost poputDr. Jekylla i Mr. Hydea. Jako brzo mijenja raspoloženja, a ponekad se naljuti na najobičnije gluposti", ustvrdila je Veronica i dodala da se sjeća kad je poludio na pilota svog privatnog aviona kojem je želio dati otkaz jer je vršio nuždu na avionu.

"Svi znaju da u mom avionu nema s*anja'" vikao je Lewis tvrdi Valle. Osim toga kaže i kako je i njoj zabranjivao da ide u njegov toalet već da mora koristiti onaj za goste, a nije mu se sviđalo ni kako jede sladoled.

"Jednom prilikom mi je iščupao žlicu iz ruke i pokazao kako trebam jesti. Preplašila sam se", tvrdi Veronica, a Hamiltona je optužila i da ju je tjerao na seks utroje. Kaže Valle da mu jeza oko zapelaKarrueche Tran.

"Bila sam uzrujana jer me Lewis cijelo vrijeme ignorirao zbog nje. Poslije je s nama poželio seks utroje. Odbila sam ga bez razmišljanja iako nisam bila sigurna misli li ozbiljno.", ustvrdila je Veronica za The Sun te dodala da ju je ponižavao i govorio da je debela.