Play ponuda
Play ponuda
vrući 'self-portreti'

Bivša Miss Italije počastila fanove privatnim golim fotkama!

Martina Colombari je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavila video u kojem je sažela ogroman broj selfie fotografija koje je slikala tijekom godina. I to svi fanovi (i ostali) mogu slobodno vidjeti, no problem je što je objavila i one na kojima je potpuno gola!

Image
Foto: sentio.it
I.H./ 19.9.2013. u 12:38
Play ponuda

Martina Colombari ima skoro 40 godina, no i dalje je u super formi. Bivša Miss Italije, žena bivšeg braniča AC Milana Alessandra Costacurte i majka malog Achillea, na svoju je službenu internetsku stranicu postavila video u kojem je cijeli niz fotografija u pokretu, a na velikom broju od njih je zgodna Martina - potpuno gola!

Image
Foto: sentio.it
Image
sentio.it

Seksi 'self-portreti', koji pripadaju njezinoj privatnoj arhivi, ali i Martininoj javnoj mreži, nazvani su "Martina In_Visibile" te su vidljivi svim njezinim fanovima.

Bivši model i glumica je u svakodnevnom kontaktu s publikom i fanovima te im otkriva pikanterije, odnosno što se događa  u njezinom životu kroz fotografije.

Image
Foto: sentio.it
Image
sentio.it

Među svim tim fotografijama, postoje i one vrlo vruće u erotičnoj atmosferi, dok se Martina tušira, oblači, čak i pere zube...

Colombari inače jako voli fotografiranje i ima više od 4000 svojih portreta koji su vidljivi na njenoj službenoj internetskoj stranici.

Pogledajte fotogaleriju zanosne 38-godišnje Martine Colombari!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV?

Nives prvi put otvoreno progovorila o razlozima razvoda s Drpićem!

Play ponuda

Više s weba